Husqvarna juli 2019

 

Yamaha

Scorpion

HealTech QuickShifter Easy met bluetooth technologie

Het streven naar perfectie, eenvoud en betaalbaarheid heeft de volgende generatie quickshifters in het leven geroepen: de QuickShifter Easy. HealTech (bekend van o.a. de Gipro versnelling indicators en SpeedoHealers) heeft de "quickshifter" compleet geoptimaliseerd met als wereldprimeur dat deze op elk gewenst moment volledig draadloos via je smartphone, tablet of pc in te stellen is.

De HealTech QuickShifter Easy is eenvoudig te installeren, gemakkelijk in te stellen en is zeer betaalbaar. Nu is meest professionele quickshifter schakel technologie bekend uit de motogp zeer betaalbaar geworden zonder concessies te doen op instel mogelijkheden of kwaliteit. Perfect voor iedereen die streeft naar snellere rondetijden, snellere sprinttijden, sneller schakelen of gewoon voor meer plezier op de weg.

De unieke schakelsensor van de QuickShifter Easy werkt op alle motorfietsen, zowel duw als trek (dus ook omgekeerd schakelen). De QuickShifter Easy kan ingesteld worden om de ontsteking kort te onderbreken zowel tijdens het opschakelen als terugschakelen zodat er zonder te koppelen snel geschakeld kan worden. De installatie is erg eenvoudig met de universele en motorfiets specifieke "plug 'n go" kabel kits. En het configureren van de quickshifter is met zijn bluetooth technologie en online apps nog nooit zo gemakkelijk geweest.

De HealTech QuickShifter Easy is met zijn geringe afmetingen van 50x30x17mm super compact en weegt slechts 43 gram (inclusief sensor). Hij zit bomvol onverslaanbare functies voor een onklopbare prijs vanaf € 249. Kortom de beste prijs kwaliteit verhouding.

De HealTech QuickShifter Easy is vanaf december verkrijgbaar bij de betere motorspeciaalzaken en tuning specialisten. Voor meer informatie over de QuickShifter Easy en andere HealTech producten kunt u terecht bij uw dealer of exclusief Benelux importeur MotoPro.

HealTech QuickShifter Easy  withAPP

  • Pinterest
Ga

kawa mei 19 ninja650