Persberichten

Officieel: 2015 Kawasaki Z300

Dit jaar introduceert Kawasaki tijdens EICMA een indrukwekkende model line-up met zes nieuwe modellen. Een nieuwe aanwinst voor de groene familie is de Z300, 's werelds eerste 300cc SuperNaked. Deze krachtpatser wordt een serieuze concurrent in zijn segment.

Funpakket
Met de komst van de Z300 wordt een groeiend motorsegment op haar wenken bediend. De nieuwe Z300 combineert de uitdagende Z-stijl met de beroemde Ninja-performance. De rijsensatie op de Z300 evenaart die van de andere Z-modellen van Kawasaki. De Z300 is bestemd voor een breed publiek, dat op zoek is naar een praktische en sportieve naked motor. Ook ervaren rijders zullen veel plezier beleven met dit funpakket!

Bewezen motorblok
De Z300 is uitgerust met dezelfde koppelrijke viertakt 296cc paralleltwin als de Ninja 300. De technologie is vergelijkbaar met die van de grotere machines uit de Kawasaki Z-familie. Wat de Z300 (onder andere) zo leuk maakt, zijn de dubbele gaskleppen, waardoor de motor beresterk is in elk toerental. Daarbij zorgt de "Assist- en Slipperclutch" voor soepel en ontspannen (terug)schakelen.

Ultieme rijsensatie
De nieuwe, dynamische Z300 biedt een maximale rijsensatie en plezier op straat. Het frame is circuitwaardig en zo ontworpen dat het gemakkelijk het krachtige motorblok kan dragen. Het dikke, brede stuur zorgt voor een actieve zitpositie, waarbij de rijder altijd volledig de baas is. De volledig instelbare, 37mm dikke, telescopische voorvork zorgt voor uitstekende rijeigenschappen, ook wanneer er sportief gereden wordt. De Z300 is aan de achterzijde met de beroemde Unit-Trak vering uitgerust, die zorgt voor stabiliteit bij alle snelheden en wegcondities. De waveremschijven voor en achter zorgen voor veel remkracht en superieure controle bij het aanremmen. De Z300 wordt standaard met ABS geleverd.

SuperNaked looks
Het agressieve en scherpe Sugomi Design wordt op de Z300 gecompleteerd door een sportief dashboard met grote, analoge toerenteller en een multifunctioneel LCD scherm. Het dashboard heeft een mooie amberkleurige achtergrondverlichting.

Beleef de sensatie van de Z300 met zijn Z-design en Ninja performance. Start de 'fun'.

2015 Kawasaki Z300 3

Meer foto's: Link - 2015 Kawasaki Z300


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden