Persberichten

Harley-Davidson University tijdens AMT Live 2014

Harley-Davidson geeft bezoekers van AMT Live 2014 tijdens een kennissessie een kijkje in de keuken van de Harley-Davidson University (HDU). Dit is de plek waar Harley-Davidson-motormonteurs een interne opleiding volgen om hun specifieke vakkennis op peil te houden of te vergroten. Op deze manier waarborgt Harley-Davidson zijn wereldwijde kwaliteitsstandaarden. AMT Live is het kennisevenement voor ondernemers en autotechnici van autoservicebedrijven en vindt plaats op 18 en 19 november 2014 in Autotron Rosmalen.

Buiten de kennissessie over Harley-Davidson University om is het motormerk aanwezig op de stand van de RAI GT Vereniging. Daar kan de bezoeker terecht om nader kennis te maken met de techniek van Harley-Davidson: het opengewerkte Twin Cam Harley-Davidson-motorblok, een opengewerkte Electra Glide Ultra Limited en een demonstratie van het Boom! Box-infotainmentsysteem.

De HDU is de afgelopen vijftien jaar enorm gegroeid in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Was er in 2000 nog slechts één Service School, op dit moment beschikt HDU EMEA over zeven Technical Service Schools: in Kontich, Parijs, Milaan, Bonn, Dubai, Barcelona en Birmingham. Ongeveer 4.700 monteurs en verkoopadviseurs van Authorized Harley-Davidson-dealers in alle EMEA-landen komen hier elk jaar voor gerichte opleidingen. De techniek achter de motoren van Harley-Davidson ontwikkelt zich voortdurend en het personeel blijft dankzij de HDU altijd up-to-date.

"Wij zijn erg trots op onze Harley-Davidson University en laten dat ook graag aan anderen zien. AMT Live 2014 is daar de uitgelezen plek voor. In onze kennissessie laten we zien wat het werk van een monteur bij een Authorized Harley-Davidson-dealer bijzonder maakt. We hopen dan ook veel – aanstormend – talent enthousiast te maken voor onze University", zegt Martin Mulder, Country Manager Benelux bij Harley-Davidson.

Ook benieuwd naar de Harley-Davidson University? Of de innovaties met eigen ogen bekijken? Meld je aan op www.amtlive.nl/inschrijven met de kortingscode HDNPAR voor een gratis toegangsticket.

Harley-Davidson-University-Nederland


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden