Persberichten

Motorstroom.nl nieuwe webshop voor motoraccu's

Met de komst van Motrostroom.nl krijgt Nederland eindelijk een gespecialiseerd bedrijf voor het meest cruciale onderdeel van elke motorfiets: de accu. Door de specialisatie van Motorstroom zijn ze niet alleen de goedkoopste, maar hebben ze ook accu's voor 90% van alle motoren op voorraad, die dan binnen 24 uur geleverd worden.

Zonder accu kan je je motor niet starten. Zonder starten kan je niet motorrijden. Het klinkt simpel, en dat is het ook. Zodoende zorgt MotorStroom.nl voor simpele oplossingen van simpele problemen. Accu stuk? Ga naar de site, vul de merk, model en bouwjaar van je motor in en binnen 24 uur heb je een nieuwe accu huis en kan je weer rijden. Nog meer haast? Kom naar Waalwijk en we helpen je direct. Daarbij zorgt de Motorstroom.nl Laagste Prijsgarantie ervoor dat je nooit teveel betaalt en garanderen we een perfect leverproces met onze geen-gezeur garantie.

Het is fijn om te weten dat je accu van Motorstroom.nl weer jaren mee kan, omdat we alleen maar topmateriaal verkopen. We leveren accu's van Exide, het A-merk dat voorheen accu's voor Yuasa produceerde en nu onder eigen naam de fabrieksmontage voor BMW Motorrad en Honda auto's verzorgt. Omdat Exide zelf produceert zijn de prijzen veel lager dan die van de meeste concurrenten.

Overzicht Motorstroom.nl:
- Topmerk Exide accu's voor motorfietsen
- 90% van alle modellen uit voorraad leverbaar
- Laagste prijsgarantie
- Binnen 24 uur geleverd in heel Nederland (werkdagen)
- Geen gezeur geld-terug garantie

www.motorstroom.nl

Motorstroom motoraccu


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden