Persberichten

Two-tone kleurencombinaties voor 2015 Indian Chief-lijn

Nieuwe kleurstellingen voor de Indian Chief Classic, Chief Vintage en Chieftain vormen het eerste tipje van de sluier voor modeljaar 2015. Er is nog nooit een motorfiets zo geschikt geweest voor een two-tone kleurencombinatie dan de Indian Chief met overhangende spatborden. Dat is precies wat Indian Motorcycle, het eerste Amerikaanse motorfietsbedrijf, aankondigde tijdens een sneak preview van zijn nieuwe lijn voor het modeljaar 2015. De langverwachte vintage kleurpaletten werden afgelopen weekend gepresenteerd aan fans van klassieke motorfietsen tijdens de Vintage Motorcycle Days 2014 in Lexington, Ohio.

De iconische two-tone kleurstellingen bouwen voort op de overweldigend positieve reacties op de Chief-lijn voor 2014, die nu al legendarisch is vanwege zijn Thunder Stroke 111 motorblok met een hoog koppel en nauwkeurige besturing. Deze combinatie van tinten is mogelijk dankzij het technologisch procedé achter de zandgegoten aluminium frames van Indian Motorcycle. De nieuwe lijn met two-tone kleurencombinaties is een duidelijk bewijs van het potentieel dat ontstaat door het combineren van het Amerikaanse motorfietserfgoed van de Chief met 21e-eeuwse technologie.

Meer details en informatie over alle modellen van de 2015-lijn, met inbegrip van functionaliteit en prijzen, zullen op 2 augustus worden bekendgemaakt. De coole nieuwe Chief Classic, Chief Vintage en Chieftain met twee tinten zullen daarnaast worden gepresenteerd en beschikbaar zijn voor testritten tijdens de Sturgis Motorcycle Rally, die van 2 tot en met 9 augustus wordt gehouden in Sturgis, South Dakota.

De samengestelde kleurcombinaties voor 2015 zijn:

Indian Motorcycle Red en Thunder Black: Indian Chief Classic, Indian Chief Vintage en Indian Chieftain
Indian Motorcycle Red en Ivory Cream: Indian Chief Vintage en Indian Chieftain
Willow Green en Ivory Cream: Indian Chief Vintage
Springfield Blue en Ivory Cream: Indian Chieftain

"De two-tone lakschema's vormen een van de meest iconische kenmerken van vintage Indian-motorfietsen. Ze voeren zo'n 80 jaar in de geschiedenis terug. Deze kleurstellingen verlenen de motorfietsen die direct herkenbaar is voor, en geliefd bij motorfanaten", aldus Steve Menneto, vicepresident Motorcycles bij Polaris Industries. "We beschouwen het als een eer om lak op basis van twee tinten te introduceren binnen onze Indian Chief-lijn voor 2015. Deze lakschema's vormen een eerbetoon aan de Indian-motorfietsen van weleer en worden gecombineerd met de uitzonderlijke technologie en het krachtige vermogen die het Chief-assortiment te bieden heeft. De motorfietsen zijn gewoonweg oogverblindend, en de kwaliteit en het vakmanschap van het lakwerk is ongeëvenaard. We zien ernaar uit om deze prachtige motorfietsen en verder nieuws met onze fans te delen op 2 augustus".

Vintage-red-cream-8

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden