Nieuwe Gaerne SG-11 offroad motorlaars

Na de eerdere introductie van de vernieuwde SG-12 laars komt de Italiaanse laarzen-fabrikant Gaerne met een nieuwe laars genaamd: SG-11. 

Wrap Around Pivot System. 
De nieuwe SG-11 is uitgerust met het Wrap Around Pivot System. Dit betekent dat de enkel aan beide zijden is voorzien van een scharniersysteem, ter bevordering van de flexibiliteit. 

Net als de SG-12 beschikt de SG-11 ook over een interieur dat is voorzien van 'memory foam', voor een perfecte pasvorm. Om het comfort ter verbeteren beschikt de laars over een 'dual compound' zool. Verder is de SG-11 voorzien van aluminium sluitingen en een vlakke 'Grip Guard' aan de binnenzijde.

Brede doelgroep
De SG-11 is naast de volwassen Off-Road rijder ook uitermate geschikt voor de jeugd, door het lage gewicht en de beschikbare maten (vanaf maat 39). Deze laars wordt in het assortiment direct onder de SG-12 gepositioneerd.

Maten en prijs
De SG-11 is uit voorraad leverbaar in de maten 39-49, in de kleuren: wit en zwart. De adviesverkoopprijs van een paar SG-11 laarzen (inclusief BTW) bedraagt € 499,99.

Gaerne-SG11 enduro-motocross-motorlaars


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form