Persberichten

Joppen Motoren Leende 34 jaar actief

JoppenMotoren ShowroomJoppen Motoren is sinds 1 mei 1980 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In de showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad. Natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Daarnaast is Joppen Motoren official dealer van de merken MV Agusta, Beta (the Play Bike) en Husqvarna. Voor het aanbod kunt u ook een kijkje nemen in de digitale showroom, op www.joppen.nl.

In 1980 (34 jaar geleden) is Pierre Joppen gestart met Joppen Motoren. De kernactiviteit was het in- en verkopen van occasions. Joppen Motoren wist zich perfect in deze markt te positioneren en groeide uit tot een van de grootste Nederlandse motorzaken met een zeer uitgebreid gamma.
Pierre heeft tevens de eigen import van nieuwe en gebruikte Amerikaanse motoren naar Joppen Motoren opgestart. De motoren worden in Nederland gekeurd en voorzien van een officieel Nederlands kenteken. Vorige maand nog zijn er 14 topconditie-Amerikaanse Harley-Davidson motoren bij Joppen Motoren binnengekomen.

Sinds februari 2014 zit ook zijn zoon, Hendrik Joppen, in de zaak. Langzamerhand is Pierre het stokje over aan het dragen. Het familiebedrijf kan zo blijven voortbestaan, weliswaar in een nieuw jasje. Joppen Motoren heeft onlangs een volledige metamorfose ondergaan op het gebied van logo en huisstijl, welke momenteel op alle fronten ingezet wordt (offline & online). Ook op het gebied van Social Media is Hendrik erg actief. Via onder andere Facebook en Twitter timmert Joppen Motoren flink aan de weg. Hier komen de laatst binnengekomen occasions aan bod, maandelijks of wekelijks terugkerende acties met onderdelen of accessoires, motornieuws en nieuws van dealers.

Wat onveranderd is, is het serviceniveau. Bij Joppen Motoren is de klant nog steeds écht de koning! Joppen Motoren biedt motoren aan in de beste condities en voor de scherpste prijzen! Voor ieder budget heeft Joppen Motoren een passende motor. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk uw huidige motor in te ruilen en, indien gewenst, wordt ook voor een passende financiering gezorgd . En heeft u een vraag dan staat een van de ervaren verkopers of monteurs voor u klaar!Want ook voor service, reparatie en onderhoud kunt u bij Joppen Motoren terecht. De werkplaats is up-to-date en zeer professioneel, voorzien van de modernste uitleesapparatuur en gereedschappen. Er is all-round kennis aanwezig bij de goed opgeleide en ervaren monteurs, voor alle merken en modellen. Ook technische onderdelen en accessoires voor alle merken en modellen zijn leverbaar. Denk hierbij aan servicedelen zoals een accu, ketting- & tandwiel set of remblokken. Maar ook spiegels, remhendels of windschermen.

Met partner 4Bikers&Bikes heeft Joppen Motoren ook een volledig aanbod kleding en accessoires in huis. Bent u toevallig op zoek naar een nieuwe helm voor bij uw nieuwe motor? Dan kunt u hiervoor dus ook bij Joppen Motoren (4Bikers&Bikes) terecht.
Joppen Motoren organiseert jaarlijks een Paasshow om het motorseizoen te openen. De Paasshow is een begrip in de regio. Naast spectaculaire kortingen zijn hier ook demonstraties, (mode)shows, leveranciers van onderdelen en accessoires, entertainment en live muziek aanwezig. Alles om het motorseizoen goed te openen!
Met de jarenlange ervaring van Pierre, de frisse blik van Hendrik en de gedegen kennis van verkopers en monteurs is Joppen Motoren klaar voor nog eens 35 jaar!

Wilt u Joppen Motoren bezoeken? Of bent u benieuwd naar het aanbod? Kijk dan eens op www.joppen.nl voor meer informatie. Bezoek de Facebookpagina van Joppen Motoren op facebook.com/JoppenMotoren of kijk eens op Twitter, @JoppenMotoren.

MV Agusta - Joppen Motoren
Van links naar rechts: Nick Hurkmans (MV Agusta Monteur bij Joppen Motoren), Raffaele Giusta (Export Manager bij MV Agusta), Pierre Joppen (Oprichter en Eigenaar Joppen Motoren), Hendrik Joppen (Mede Eigenaar Joppen Motoren), Jan Ykema (General Manager Motomondo)

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden