Persberichten

Blauer softshelljacks met protectie

Bij de meeste mensen is Blauer een nog onbekend merk. Dit is ook niet zo vreemd omdat Blauer pas sinds korte tijd in Europa verkrijgbaar is. In Amerika heeft Blauer USA een erg grote naamsbekendheid, omdat zij al sinds 60 jaar de leverancier zijn van nagenoeg alle uniformen voor de diverse politiekorpsen, leger, marine en commando eenheden. Door gebruik te maken van technologisch vooruitstrevende materialen, en het handhaven van hoge kwaliteitseisen hebben zij dit succes weten te bereiken. Uit het samenwerkingsverband tussen FGF-Industry, een bedrijf gespecialiseerd in mode, is onder strenge auspiciën van Blauer USA een lijn motorkleding en helmen: Blauer Hi. Tech. ontwikkeld. Een assortiment kwalitatief hoogstaande producten met een hoge modefactor die niet vergelijkbaar is met reeds bestaande producten op de markt. Be unique, Be different. we dare you to wear Blauer!

De Easy Man 1.0, 1.1 en de dames jas 1.0 zijn hier voorbeelden van. Deze High-tech softshell jassen met schouder en elleboogprotectoren zijn winddicht en waterafstotend. Het design en de verkrijgbare kleuren stemmen voor 100% overeen met de doelgroep, de coole urban rijder op zijn of haar naked bike, scooter of vintage zelfbouw cafe-racer.
De unieke eigenschappen van softshell zorgen ervoor dat de windchill factor praktisch verwaarloosbaar is, terwijl de warmte in de jas bewaard blijft. Een gecoate auto-lock ritssluiting in samenwerking met een ademende Respira membraan houden uw dus warm en droog tijdens een plotselinge regenbui. De Easy man 1.0 is uitgevoerd zonder capuchon en is verkrijgbaar in het zwart of in het opvallende Hawaii blauw. De 2.0 heren en de 1.1 dames jas met capuchon zijn er in de kleuren camouflage, lime, roze, blauw, Hawaii, rood of zwart. Adviesprijzen beginnen bij € 229,95.

Blauer Easy Man


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden