Supermotoschool: Verbeter je motorcross skills

Naast onze cursussen supermoto geven we nu ook off-road cursussen bij de Supermotoschool. Motorcross kampioen Marcel van Drunen heeft jarenlange ervaring in grandprix racing en supermoto, en is expert op het gebied van off-road racen. Kom dus van die bank af en meld je aan voor een ochtend raceplezier! Tijdens de 4 uur durende cursus gaan we o.a. in op rijtechniek en machinebeheersing. Iets wat je op je eigen motor ook kunt gebruiken. Je kunt rekenen op een super gezellige en leerzame ochtend (09:00-12:00). De cursussen zitten vaak snel vol dus schrijf je nu in voor de cursus op 5 april!

De kosten
Kosten voor deze cursus zijn €75,- voor deelnemers die met hun eigen crossmotor komen. De cursus duurt van 09:00-12:00. De cursussen zitten vaak snel vol dus schrijf je nu in voor de cursus op 5 april! Als je niet beschikt over een eigen crossmotor kun je er een huren bij de Supermotorschool (Yamaha WR450F). Neem hiervoor contact op met Marcel van Drunen. De cursussen vinden plaats op circuit de Landsard, Landsardseweg 47 Eindhoven.

Voor opgave en/of meer informatie kun je mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen naar +31 (40) 73 70 289 of bekijk je de site: supermotorschool.nl.

SuperMotoSchool

Bron: Supermotoschool


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form