Persberichten

Vespa 946 motorscooter inclusief gratis A1-rijbewijs

Met de start van de Motorbeurs Utrecht 2014 levert Vespa de exclusieve Vespa 946 motorscooter tijdelijk gratis inclusief een automaat rijopleiding én rijexamen voor het benodigde A1-rijbewijs. Tot en met 30 april aanstaande besparen kopers van een Vespa 946 daarmee al snel zo'n 700 euro op het behalen van het verplicht A1 automaatrijbewijs. Aangezien de Vespa 946 binnen de categorie tot 125cc en maximaal 11 kW valt, is een A1 automaatrijbewijs voor deze Italiaanse schone een must. Dit rijbewijs, bedoeld voor motorrijders van 18 jaar en ouder, bestaat uit een onderdeel bijzondere verrichtingen en een deel verkeersdeelname. Om de drempel van het behalen van dit rijbewijs voor potentiële kopers van een 946 weg te nemen, neemt Vespa tot eind april de kosten voor de rijopleiding inclusief het examen voor haar rekening. Geheel in stijl, zoals het Vespa betaamt, wordt de A1 rijopleiding verzorgd door Vesparijopleiding.nl.

Exclusief stijlicoon
De stijlvolle, exclusieve Vespa 946, getekend door het Pontedera Style Centre, staat voor Vespa aan de basis van een nieuwe generatie elegante scooters en weet op prachtige wijze een brug te slaan tussen het verleden en de toekomst. Als vanouds heeft de 946 een stalen monocoque structuur als basis, maar die wordt nu voor het eerst in de geschiedenis van het merk aangevuld met moderne, aluminium elementen. Niet alleen ter verfraaiing van het elegante voorkomen, maar ook om de 125cc scooter lichter en daarmee qua verbruik nog zuiniger te maken. De 125 cc 3V krachtbron is goed voor een vermogen van 8,5 kW en een maximumkoppel van 10,7 Nm. Ondanks de toename in vermogen (+7,1%) en trekkracht (+10,3%) is het brandstofverbruik van de Vespa 946 voorbeeldig. Bij 50 km/u rijdt hij 55 kilometer op een liter brandstof. Met service-intervallen per iedere 10.000 kilometer drukken ook de onderhoudskosten van de 946 geen stempel op het rijplezier.

Technische highlights Vespa 946
Traditie en innovatie: body van plaatstaal met aluminium elementen: handlebar, zadelsteun, zijpanelen, voorste spatbord.
Maximale veiligheid: ABS remsysteem en elektronisch ASR tractiecontrolesysteem standaard. Grote 12 inch wielen, dubbele schijfremmen.
Milieu en verbruik: 125 cc 3V motor, elektronische injectie, brandstofverbruik en emissies toonaangevend in dit segment.
Technologie en stijl: LED koplamp en knipperlichten, volwaardig LCD-dashboard.

Exclusieve Vespa 946-dealers
De Vespa 946 is in Nederland uitsluitend leverbaar via een select netwerk van speciaal aangestelde Vespa 946-dealers, tegen een prijs van € 9.000,- inclusief BTW (excl. BPM) en inclusief de A1 automaat rijopleiding en het examen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over en de voorwaarden voor de A1 rijopleiding en het examen die tijdelijk gratis bij de aanschaf van een Vespa 946 zijn inbegrepen, terecht bij de exclusieve Vespa 946-dealers.

2014 Vespa 946 automaat A1 rijbewijs gratis


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden