Persberichten

MSC Retrofit update voor alle KTM 1190 Adventures van 2013

In september 2013 introduceerde KTM s' werelds eerste Motorcycle Stability Control (MSC) op het populaire sport premium model 1190 Adventure en 1190 Adventure R. Maar eigenaren van een 2013 1190 Adventure en Adventure R hoeven niet af te zien van deze innovatieve veiligheidsvoorziening door middel van een ombouwset.

In samenwerking met Bosch, ontwikkelde KTM de MSC stability control, en is hiermee het eerste merk ter wereld die een ABS presenteert, die zelfs werkt in de bochten bij diepe hellingshoeken. De KTM Adventure modellen zijn niet alleen de meest veelzijdige reis enduro's, maar ook de meeste veilige motoren ter wereld. De motorcycle stability control MSC ondersteund de rijder, samen met het gecombineerde anti-lock remsysteem C-ABS (Combined ABS) en de hellingshoek afhankelijk werkende Motorcycle Traction Control (MTC) op tal van manieren, uiteraard binnen de grenzen van de natuurkunde.

Sinds januari 2014 is de MSC retrofit update beschikbaar bij de KTM Dealers. Eigenaren van een KTM 1190 Adventure of 1190 Adventure R van modeljaar 2013 kunnen hun motor updaten met de revolutionaire MSC bij de geautoriseerde KTM Dealers. De MSC retrofit is een software update die geïnstalleerd kan worden bij de Dealer, binnen 1 uur, zonder extra hardware. De prijs voor de MSC retrofit in Nederland is €406,- (incl. BTW).

KTM 1190 ADV Orange


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden