Persberichten

KNMV lanceert jubileumlogo 110-jarig bestaan

Nu de kruitdampen van de jaarwisseling zijn opgetrokken, is het tijd voor de onthulling van het speciale jubileumlogo van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. De motorbond viert in 2014 haar 110-jarig bestaan. Het logo toont de rijke historie van de KNMV, sinds 26 juni 1904, op het gebied van zowel recreatief motorrijden als de motorsport. Zo is de 'servicewagen' zichtbaar en een trots op haar motorfiets poserende dame, maar zijn in het jubileumlogo ook historische cross- en wegracebeelden verwerkt. 

De KNMV trakteert 
Als je jarig bent, moet je trakteren. Om 2014 goed te beginnen, bevat het KNMV-lidmaatschap dit jaar nóg meer voordeel. Leden profiteren onder meer van de meest complete KNMV Motorpechservice ooit. Gratis! Inbegrepen is bijvoorbeeld woonplaatsservice en reparatie ter plaatse. Tegen betaling is het mogelijk om extra modules voor de motor en voor de auto af te sluiten.KNMV 110-jubileum-logo 200

KNMV Motordag - 4 mei 2014
Wat staat de KNMV-leden in het jubileumjaar nog meer te wachten? Marketingmanager Cees Lengers: "Naast de beste KNMV Motorpechservice voor motorrijders en tal van nieuwe lidmaatschapsvoordelen, organiseren we voor alle motorrijders van Nederland een KNMV Motordag op 4 mei in Lelystad met heel veel activiteiten, hebben we voor dit jaar een uitgebreid reisaanbod met extra scherpe prijzen, profiteren onze leden van de nieuwe Total KNMV Clubcard en nog veel meer. En dat allemaal in het belang van motorrijders!"

110-jaar-KNMV-logo


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden