Persberichten

Cursussen voor praktisch toepassen AIM dataloggers

Roteg Racing organiseert AIM datalogcursussen voor het praktisch toepassen van AIM dataloggers. Tijdens deze dag wordt uitgebreid ingegaan op het instellen en configureren van het AIM datalogsysteem en hoe effectief en praktisch de data geanalyseerd kan worden. De cursus duurt 1 dag en wordt gegeven voor maximaal 9 personen. Indien u specifieke vragen of praktijkdata heeft waar u meer over wilt weten dan kunt u dit vooraf kenbaar maken zodat we dit eventueel kunnen meenemen in het dagprogramma.

De cursussen worden gegeven in onze cursusruimte te IJsselmuiden op zaterdag 1 februari, 15 februari, 1 maart en 15 maart 2014 van 10.00 - 16.00 uur. De kosten bedragen € 127,50 incl. btw per persoon per dag. Dit is inclusief koffie/thee en lunch. De kosten dienen vooraf per bank overgemaakt te worden op rekening 37.73.74.407 t.n.v. Roteg Racing B.V. onder vermelding van uw naam en "cursus" (Let op: uw inschrijving geldt pas zodra wij uw betaling hebben ontvangen*). Betaling kan simpel plaatsvinden via Ideal of PayPal bij het afronden van de inschrijving. 
Bij uw aanmelding dient u tevens uw tak van sport en uw ervaringsniveau in te vullen. Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang.

Robbert Teggelove heeft ruim 15 jaar ervaring met datalogging in verschillende race takken. Deze ervaring is gebundeld tot een cursusdag om u in korte tijd zoveel mogelijk te leren over het gebruik van de datalogger en het correct analyseren van de data. AIM is wereldwijd de grootste fabrikant van datalogsystemen. Hierdoor maken ze kwalitatief zeer goede dataloggers met een hoge gebruiksvriendelijkheid tegen zeer scherpe prijzen. Een betere prijs/kwaliteitverhouding bestaat er niet. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en zal toegespitst worden op het niveau en de tak van sport van de deelnemers.

Cursus-Dataloggen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden