Persberichten

2014 Metzeler Calendar "The Road To Legend"

Metzeler brengt voor 2014 zijn 21ste kalender uit en viert daarmee de betrokkenheid van Metzeler bij straatraces. "The road to legend" is het thema van de 2014 Metzeler kalender en is geïnspireerd door de fascinerende wereld van de straatraces. De Metzeler Classics kalender begon in 1994 met zwart/wit afbeeldingen van glorieuze momenten in de internationale motorbranche. Sinds 2010 heeft Metzeler gekozen voor afbeeldingen die belangrijk zijn voor het eigen merk. Dit jaar, voor het eerst, is het thema van zowel de Classics kalender als de "Thematic" kalender hetzelfde: Straatraces, competities gehouden op de openbare weg.

 

Tijdens het 2013 seizoen heeft Metzeler een aantal top rijders gesponsord en op de voet gevolgd. Dit avontuur duurde het hele seizoen met een persconferentie in het Ace Cafe London als kick-off, waar het plan werd uitgelegd. Rijders als Guy Martin, Josh Brookes, Dean Harrison, Alastair Seeley, Gary Johnson, James Hillier, Stuart Easton, Martin Jessop, Horst Saiger en Michael Rutter werden gevolgd tijdens de Isle of Man TT, North West 200, Ulster Grand Prix en ook de Macau Motorcycle Grand Prix.

 

Anders dan andere jaren heeft Metzeler de mini documentaire "A road to legend: a story about road racing" gemaakt. In deze mini documentaire zien we de rijders, interviews met de kampioenen en de fans, races en ook 'paddock real life'.

 

De kalender is 50 X 52 centimeter en bevat 19 onderwerpen. Iedere afbeelding heeft een beschrijving in het Engels en in het Duits. Van de 2014 Metzeler kalender worden slechts 6000 kopieën wereldwijd verspreid.Road to legend logo 

 

 

www.metzeler.com

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden