Productnieuws: IXS Touring

Vierseizoenen voetcomfort

Goede pasvorm, hoog draagcomfort, praktisch in gebruik, 's winters warm, 's zomers koel, waterdicht, en als het even kan ook nog een prima loopcomfort voor een korte wandeling op z'n tijd. De eisen die aan een goede allseason toerlaars gesteld worden, liegen er niet om. Maar niets is onmogelijk, zo bewijst deze heel betaalbare Touring van IXS. De basis van de sportieve vierseizoenen toerlaars wordt gevormd door een sterke microvezel weefsel buitenlaag (oogt als leer), gecombineerd met een comfortabele polyester binnenvoering. Tussen beide zit het ademende SoltoTex® membraan verwerkt, die de laars zijn waterdichte, weersbestendige karakter verschaft.

Niet minder belangrijk zijn pasvorm en draagcomfort, en daarbij kan de Touring bogen op verschillende zaken. Zo is de laars onder meer uitgerust met een ergonomisch gevormd voetbed en is er bij zowel hiel als enkel stretchmateriaal gebruikt voor een optimale bewegingsvrijheid. Een lange, strategische geplaatste rits zorgt daarbij voor een extra ruime instap, wat het aantrekken, ook met dikke sokken aan, beduidend vergemakkelijkt.

Qua bescherming, de Touring voldoet aan de EN 13634 norm, vertrouwt het schoeisel onder meer op sterke kunststof verstevigingen bij hak, scheenbeen en tenen, evenals een extra gripvolle, antislip zool. Uiteraard ontbreekt ook een schakelversteviging niet aan de standaarduitrusting. Een comfortabele toerlaars dus, die in elk jaargetijde z'n mannetje weet te staan. En dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs, de in de maten 37 tot en met 50 verkrijgbare Touring ligt namelijk in de winkel voor € 139,95.

Kijk voor meer informatie of andere IXS producten op www.nerons.nl, of volg ons op Facebook of Twitter.

IXS laars


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form