Persberichten

RAD lanceert acculaders van Ctek en Htronic.

Motorfietsspecialist RAD bereidt zich voor op de nakende winter. Deze nadert met rasse schreden en dat betekent dat heel wat motorrijders hun tweewieler in afwachting van betere dagen, voor enkele lange maanden op stal zullen zetten. Om er voor te zorgen dat de motor en dan vooral de batterij deze lange periode probleemloos doorkomt, introduceert RAD momenteel twee nieuwe merken batterijladers.

Het gamma waarin we reeds het welbekende Optimate terugvinden, wordt voortaan uitgebreid met de merken Htronic en Ctek. Deze onderhoudsladers of druppelladers zijn zeer compact en robuust uitgevoerd, werken volledig automatisch en zijn bovendien beschikbaar voor elk budget.

Dit type laders mag gedurende maanden aangesloten blijven zonder dat er hoeft naar omgekeken te worden. Het afkoppelen gebeurt pas wanneer de motorfiets van onder het winterstof wordt gehaald. Door dit type lader te gebruiken zal de motorfietsbatterij probleemloos overwinteren, startproblemen zullen uitblijven en geen motorrijder zal de eerste lentezon nog hoeven missen.

C-Tek-acculader


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden