Persberichten

Macna Shelter regencombi

Met de nieuwe Shelter regencombi van het Nederlandse motorkledingmerk Macna bent u niet alleen goed beschermt tegen de regen tijdens de natte herfstdagen, maar ook goed zichtbaar voor medeweggebruikers. Dat is wel zo veilig nu het steeds vroeger donker wordt!1651353710

Overdag en tijdens slechte weersomstandigheden zorgt de fluorescerende kleurstelling van de Shelter regencombi voor goede zichtbaarheid in het verkeer. Zodra het donker wordt neemt Macna’s Side Eye reflectie het over. Deze gelamineerde reflectiedelen zijn dusdanig gepositioneerd dat ze ook voor een goede zichtbaarheid vanaf de flank zorgen, een punt waar motorrijders vaak over het hoofd worden gezien.

Om het bekende flapperen van regenkleding tegen te gaan is de Shelter regencombi uitgevoerd met stelbanden zowel op de mouwen als bij de taille. Daarnaast zorgt de verstelbare sluiting op de mouweinden ervoor dat de Shelter regenjas ook goed aansluit op uw handschoenen zodat regenwater geen kans krijgt om binnen te dringen.

De Shelter regenbroek is onderaan de broekspijpen uitgevoerd met “Heatshields” die er voor zorgen dat de broek niet smelt door de hitte van de uitlaat of het motorblok. Dankzij de gladde mesh binnenvoering en de ruime instap met lange asymmetrische sluiting kunt u de regenbroek eenvoudig over uw motorlaarzen aantrekken.

De Shelter regenbroek en regenjas zijn los van elkaar verkrijgbaar bij de betere motorspeciaalzaak. Op www.macna.com vindt u meer informatie over de Shelter en vele andere producten waarmee u veilig en comfortabel op de plaats van bestemming komt.Adviesprijs: regenjas €69,95 / regenbroek €39,95
Maten: XS t/m XXXL
Kleuren: Fluorescerend geel–zwart / Zwart


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden