Persberichten

Nieuw: KTM 50SX MX Talent Cup 2014

2014 is het jaar van de 50cc minimotoren, zij kunnen strijden in de nieuwe laagdrempelige KTM 50SX MX Talent Cup. Een speciale KTM 50cc cup met als doel de allerjongste crossers betaalbaar hun hobby te laten beoefenen.
Dus ben jij tussen de 5 en 8 jaar en wil jij motorcrossen, dan is deze cup iets voor jou! Hoe kan je deelnemen? Door het speciale KTM 50SX MX Talent Cup pakket aan te schaffen.

Pakket
Het KTM SX MX Talent Cup pakket kan je aanschaffen bij een KTM dealer. Dit pakket bevat een gloednieuwe KTM 50 SX voorzien van de Talent Cup stickerset, het MON startbewijs waarmee je alle MON jeugdwedstrijden in 2014 kan rijden en kan trainen op alle (MON) crossbanen in Nederland, deelname aan twee trainingsdagen o.l.v. ervaren trainers, een KTM crossshirt, KTM crossbroek, KTM handschoenen, KTM helm, KTM bodyprotector, KTM crosslaarzen, KTM bril, KTM fleece, KTM baseball cap en een Motorex Motorolie pakket. Met dit complete pakket heb je alles wat je nodig hebt om te crossen en het kost slechts € 3550,-!

Prijzen
Dat is nog niet alles: want door deel te nemen, maak je kans op geweldige prijzen. De winnaar van de KTM 50SX MX Talent Cup wint een KTM 50 SX of 65 SX in bruikleen voor het seizoen 2015. De tweede prijs is één onderdelenbudget ter waarde van € 750,-, de derde prijs is één onderdelenbudget ter waarde van € 400,-, de vierde prijs is één onderdelenbudget ter waarde van € 200,- en de vijfde prijs is één onderdelenbudget ter waarde van € 150,-.

Première event
Het kampioenschap loopt van 1 april tot 31 oktober. Maar op 1 of 8 februari openen we de KTM 50SX MX Talent Cup met een groots première event. De enige echte Jeffrey Herlings overhandigt dan aan alle deelnemers de motoren en de rest van het pakket. Met de motor en kledingset zijn de deelnemers ready to race! En dat gaat ook gebeuren, want ze kunnen gelijk hun eerste meters maken op het circuit. Ook zal er een ervaren team aanwezig zijn om een training te verzorgen.

Aanschaf
Dus maak je eerste 'motorcross stappen', schaf het KTM 50SX MX Talent Cup pakket aan en treedt in de voetsporen van Jeffrey Herlings. Ga naar een KTM dealer in de buurt, vraag naar de KTM 50SX MX Talent Cup en vul de formulieren in.

Link: inschrijfformulier, aanvraagformulier startbewijs en medische keuring

2014 KTM 50SX MX Talent Cup MON


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden