19e editie KTM-Dag zondag 6 oktober 2013 in Eindhoven
Persberichten

19e editie KTM-Dag zondag 6 oktober 2013 in Eindhoven

Motorcross en Off Road liefhebbers, start je motor en kom zondag 6 oktober 2013 naar de 19e editie van de KTM-dag. Op deze dag kun je genieten van een bijzonder spectaculair programma waarin motorcrosswedstrijden, X-treme enduro, Off Road en diverse demonstraties elkaar afwisselen. Maak kennis met het leukste MX evenement van Nederland en noteer deze datum in jullie agenda. Deelnemer of Bezoeker? Actie, beleving en gezelligheid zijn gegarandeerd.

Wat te denken van:
• Motorcross wedstrijden in de 50, 65, 85cc en Open klasse MX2/MX1 (met GP toppers als Ken (Keeno) de Dycker op de KTM Freeride-E (Elektro bike) en Jack Nicholls, talenten Brian Bogers/Davy Pootjes en vele anderen). Voorinschrijving voor de crosswedstrijden is verplicht! Het inschrijvingsformulier kunt u vinden op de KTM-dag website.

• Extreem Enduro Race met o.a. Dakar rijder Frans Verhoeven, 8 voudig Nederlands Kampioen enduro Hans Vogels, Amel Advocaat en alleskunner Alex van de Broek.

• Polaris Buggy cross met o.a. Dakar prominenten Gerard de Rooy, Erik van Loon, Jan Lammers en ex Wereld Kampioen motorcross Jacky Martens.

• Gymkhana met een MAN truck van Becx TDS Racing, Wow............ Spektakel!

• Gers Pardoel springt deze dag niet achterop zijn fiets maar zal zelf actief deelnemen aan een prachtig uitgezette Off Road rit op een Eddy Lemmens Motorsport KTM . Deze Off Road rit is opengesteld voor alle merken motoren en zal over landerijen, bossen en een gedeelte van het militair oefenterrein voeren. Off Road rijders kunnen op de dag zelf inschrijven. Voorinschrijving is niet nodig/mogelijk.

• Naast de baan kun je genieten van muziek, lekker eten/drinken en voor de kinderen een speeltuin en minicrossbaan (quads).

• Voor een blik achter de schermen kun je het Wilvo Nestaan JM Racing Team, HSF Logistics Motorsport Team, Stabilo Progrip MX Team of Hannamax Red Bull KTM Team van dichtbij bekijken.

• Voor het mooiste overzicht van het evenement neem je de Helikopter rondvlucht (gereduceerde prijs). Een ervaring die je nooit zult vergeten.

• En in welk tenue gaat "Kiske de Omroeper" ons dit jaar verrassen?

• Na een enerverende dag kunnen jullie gezellig nagenieten in de grote feesttent waar Alex van de Broek een adembenemende trialdemonstratie zal geven. Hier vindt tevens de prijsuitreiking plaats en wordt de KTM-dag traditioneel afgesloten.

De entree voor dit evenement is geheel gratis.

Adres: Landsardseweg 45, 5657 AB Eindhoven.
Voor meer informatie: www.ktm-dag.nl of bel met Eddy Lemmens Motorsport 0031 (0)40-2535558
Aanvangstijd: vroeg Einde: wanneer de laatste is vertrokken.
Tot ziens op zondag 6 oktober 2013.

KTM-Dag-2013-Landsard-Lemmens


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden