Persberichten

Forza Rossa: Italiaans motorsport event in Belgie

Het wordt één groot feest daar op Zolder, het eerste weekend van oktober 2013. Zoals uitgebreid aangekondigd zetten we dan alles wat Italiaans is twee dagen lang in het – hopelijk ook letterlijke – zonnetje. Maar, er mag ook gas gegeven worden. Volgas, want in samenwerking met Motorsportschool Zolder roepen Motorrijder en zusterblad Kicxstart de allereerste Trofeo Forza Rossa in het leven: een sprintwedstrijd exclusief voorbehouden voor Italiaanse motoren, jawel!

We plannen meer bepaald twee trainingen op zaterdag en twee wedstrijden op zondag, waarbij we een klassement van licentiehouders en niet-licentiehouders hanteren. Beide groepen worden op hun beurt onderverdeeld in twee categorieën, te weten tweekleppers en vierkleppers, en guess what: wie het eerst over de meet rijdt, wint! Deelnemen kost 190 euro per persoon, voor mechanische bijstand moet je zelf zorgen.

En ook wie geen racegenen in z'n lijf heeft, kan op 5 en 6 oktober 2013 nog steeds ten volle (lees: met open uitlaat) genieten van het Circuit van Terlaemen: de Ultieme Circuitdoop (99 euro), aan een gezapig tempo én onder begeleiding, vindt op zaterdag plaats, terwijl zowel op zaterdag als zondag sessies Vrij Rijden (145 euro) op het programma staan. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt! Wil je gewoon een kijkje nemen en genieten van de sfeer? Een ticket kost je slechts tien euro voor het hele weekend. In ons beste Italiaans: totti danni!

ForzaRosso-2013-Circuit-Zolder


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden