Persberichten

BikerWedding bij opening motorbeurs Utrecht 2014

Gek op motorrijden en dol op elkaar, dus de hoogste tijd voor een 'jawoord' in motorstijl op de BikerWedding van motorbeurs Utrecht 2014. Alle officiële vergunningen zijn binnen voor deze feestelijke trouwerij: een regelrechte primeur voor de beurs die komend jaar de dertigste editie viert. Een ambtenaar van de burgerlijke stand van Utrecht zal het huwelijk bezegelen. De BikerWedding is het hoogtepunt van de opening van motorbeurs Utrecht op donderdag 20 februari.

motobeurs utrecht logo


Verliefde stellen die elkaar op deze gedroomde locatie trouw willen beloven, kunnen zich tot en met 29 september aanmelden via een formulier op de beurssite. Na het sluiten van de inschrijving heeft het Nederlandse motorpubliek twee weken de tijd om te stemmen op favoriete kandidaten.
Een jury voert gesprekken met drie genomineerde stellen en kiest de gelukkigen die te midden van blinkend chroom, rubber en een enthousiast motorbeurspubliek het boterbriefje en een passend pakket prachtige motorcadeaus krijgen uitgereikt. Een bruisend begin voor een kersvers motorechtpaar bij de start van het nieuwe motorseizoen. De data van motorbeurs Utrecht zijn van donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari 2014.

Bron: VNU Exhibitions


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden