MotorVacature: Sales Office Employee REV'IT!

Heb je een passie voor motorrijden? En wil je aan de slag als Sales Office Employee bij een internationaal bedrijf? Beschik je over een grote mate van nauwkeurigheid? En ben je ook communicatief zeer vaardig? Dan ben jij wellicht het aanspreekpunt voor onze importeurs en dealers. 

Wat kun je verwachten? 
Onze producten vinden hun weg over de hele wereld. Dat gebeurt via vele importeurs en dealers in ongeveer 70 landen verdeeld over 5 continenten, die hun orders grotendeels plaatsen via een geautomatiseerd proces. Tijdens dat proces willen we hen optimaal van dienst zijn. Daarbij kijken we altijd naar de lange termijn: hoe kunnen we samen succesvol zijn (en blijven)? 

Als Sales Office Employee zorg je ervoor dat het hele orderproces zo goed mogelijk verloopt. Daarvoor hou je de administratie rond de orders en de klantendatabase nauwkeurig bij, maar je hebt ook veel klantcontact. Zo maak je proactief orderinformatie compleet, adviseer je onze klanten en beantwoord je vragen aangaande garantie, facturen en de functionaliteit van producten met als doel om goede service te bieden aan onze klanten.

Het gaat grotendeels om administratief werk, maar vergis je niet: saai is het nooit op deze afdeling. Hier komen namelijk veel processen samen, waardoor je de meest uiteenlopende vragen krijgt. Dat kan uiteraard over orders gaan, maar ook over de producten en het gebruik daarvan in de praktijk. Goed om te weten: we hebben een zeer hoog serviceniveau. Je hebt dus veel vrijheid om eventuele problemen écht goed op te lossen.

Het gaat om een functie in een team van drie collega’s. Daarnaast schakel je veel met onze Account Managers, agenten en importeurs over heel de wereld.

Wat betekent dat in de praktijk?
In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan de samenwerking met onze klanten. In grote lijnen ziet je werk er ongeveer zo uit:
- Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van orders en het exact bijhouden van de klantendatabase.
- Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze Account Managers, agenten, importeurs en dealers (wereldwijd) ten aanzien van alles wat met hun orders te maken heeft.
- Je adviseert dealers met deskundigheid en enthousiasme.
- Je zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle ins en outs van onze producten.
- Je bent dagelijks bezig met het verbeteren van je eigen prestaties, je werkomgeving en de dagelijkse processen.
- Je ontvangt klanten als ze het hoofdkantoor bezoeken.
- Je gaat zo nu en dan op bezoek bij klanten (vooral in Nederland).
- Je rapporteert aan de Sales Office Manager.
- Het gaat om een functie van 40 uur (32 uur is bespreekbaar).

Ben jij onze ideale kandidaat?
Dit is een functie die om een grote mate van nauwkeurigheid vraagt. Communicatieve vaardigheden vinden we echter minstens zo belangrijk. Concreet verwachten we dit van je:
- Je hebt een commerciële opleiding op MBO- of HBO-niveau.
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een commerciële omgeving.
- Je bent administratief zeer sterk: geen enkel detail ontgaat je.
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits (zowel mondeling als schriftelijk). Een extra vreemde taal zoals Frans of Spaans is wenselijk.
- Je hebt ervaring met geavanceerde ERP-systemen.
- Je bent zeer klantgericht en houdt altijd oog voor de lange termijn.
- Je bent inlevend, maar staat ook stevig in je schoenen als dat nodig is.
- Je deelt de passie die onze klanten hebben voor alles wat met motorrijden te maken heeft.
- Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar schakelt ook makkelijk met collega’s.
- Je bent graag betrokken en brengt – ook onder druk – de nodige positieve energie met je mee.

Maar bovenal... maak je met jouw kwaliteiten graag het verschil en straal je dat ook uit!

Solliciteren?
We ontvangen graag je sollicitatie en verzoeken je jouw motivatiebrief en CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. te mailen. Heb je nog vragen over deze functie? Bel dan met Ruud van Berlo +31 412 69 67 30 of stuur hem een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Revit motorvacature 2018 2


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form