MotorVacature: Manager Engineering The Jekill & Hyde Company

Voor The Jekill and Hyde Company is Personato op zoek naar een bevlogen Manager Engineering. Ze zijn in de eerste plaats op zoek naar een nieuwe collega die, net als zij, gepassioneerd is door motoren én door techniek. Je krijgt in de rol van Manager Engineering de unieke mogelijkheid om van je hobby, je beroep te maken. 

Functieprofiel 
De afdeling engineering wacht jaarlijks vol verwachting op de lancering van de nieuwe modellen van o.a. Harley Davidson, Indian of BMW. Ze zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk het nieuwe model naar de werkplaats halen en beginnen vanuit hier met het ontwikkelen van een optimaal uitlaatsysteem voor deze motorfiets. Omdat The Jekill and Hyde Company de eerste wil zijn die komt met het uitlaatsysteem, wordt er vol gas gegeven en worden er strakke deadlines gesteld. Je ziet het dan ook als sport om deze deadlines te halen. Als afdeling doen jullie verder fundamenteel onderzoek naar nieuwe concepten en werken jullie deze uit voor over één of twee jaar. Ook is het erg belangrijk dat jullie bezig zijn met het optimaliseren van de uitlaatsystemen op het gebied van o.a. levensduurverlenging, kostenreductie, productie-efficiency en modulair bouwen. 

In de rol van Manager Engineering bij jij de kartrekker van deze afdeling, het kloppend hart van de organisatie. Je werkt hier samen met 5 collega’s die dagelijks bezig zijn met het (door) ontwikkelen van de hoogwaardige uitlaatsystemen. Als manager wordt er van je verwacht dat jij een klankbord bent voor je collega’s. Door jou ruime ervaring op het gebied van engineering weet jij je collega’s de juiste tools te geven om hun werk naar behoren uit te voeren. Je komt met creatieve oplossingen en bent daarnaast een coach voor deze groep jonge engineers, zowel op persoonlijk vlak als werk gerelateerd.

Vacature eisen Manager Engineering
We zijn op zoek naar een Manager Engineering met een passie voor motoren. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als lead engineer, manager engineering óf projectmanager op een engineeringsafdeling. Daarnaast heb jij een HBO diploma in een technische richting en heb je ervaring met het werken in multidisciplinaire teams.
Als persoon ben jij gepassioneerd en sterk in plannen en organiseren. Je hebt een open en informele stijl van communiceren in het Nederlands, Engels en Duits.

Bedrijfsprofiel
The Jekill and Hyde Company is de snelst groeiende leverancier en producent van elektronisch regelbare uitlaatsystemen ter wereld. De uitlaatsystemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben een volledige type goedkeuring waardoor ze 100% ‘street legal’ zijn. De systemen voldoen aan de strengste internationale richtlijnen en eisen gesteld door lokale overheden.

Het hoofdkantoor van The Jekill and Hyde Company is gevestigd in Nederland te Belfeld (Limburg). Daarnaast hebben ze 8 internationale verkoopkantoren, meer dan 65 gemotiveerde medewerkers en vele ambassadeurs overal ter wereld. Hun doel is om motorrijders de ultieme motorbeleving te geven. Hierbij ligt de focus op kwaliteit, design, sound, performance en de gebruiksvriendelijkheid van de producten.

Bedrijfscultuur
Bij The Jekill and Hyde Company werken mensen die uitermate trots zijn op hun bedrijf. Er wordt hard gewerkt met passie voor het product, maar er is ook veel ruimte voor een geintje.

Arbeidsvoorwaarden
Voor de vacature van Manager Engineering bieden wij een marktconform salaris met veel doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om als eerste op alle nieuwe modellen motoren te rijden en bieden we je de kans om je werk en hobby met elkaar te combineren.

Contactpersoon
Ruud Maessen - 06 13 00 26 28 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vacature: www.personato.nl/vacatures/details/techniek/manager-engineering/19423/ 

The Jekill and Hyde Company Engineering manager vacature


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form