MotorVacatures: monteur en magazijnmedewerker

Er zijn een tweetal vacatures bij MotoPort Rotterdam. Zin in een leuke afwisselende baan in de motorbranche? Affiniteit met motoren of onderdelen Aan de Nieuwpoortweg in Schiedam vind je pal aan de A20 de grootste en mooiste motorzaak van Rotterdam en wijde omstreken. Een motorzaak die bruist van de activiteiten en waar de klant in het middelpunt staat. MotoPort Rotterdam is hiervoor al meer dan dertig jaar hét adres in Rotterdam en omstreken.

MotoPort Rotterdam biedt een enorme keuze met in de 1200 m² grote showroom nieuwe motoren van Honda, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, Zero, Vespa, Piaggio, Kymco, Peugeot, Govecs, Gilera ruim opgesteld en ook een uitgebreide collectie scherp geprijsde, gebruikte motoren in nette staat. Naast motorkleding en helmen vind je bij MotoPort Rotterdam alles wat met motorrijden te maken heeft, van navigatieapparatuur tot zadeltassen en van originele onderdelen tot bluetooth headsets. Elk denkbaar accessoire hebben we in huis en onze adviseurs kunnen je alles vertellen over de juiste maten, de verschillende modellen en de nieuwste elektronica.

MotoPort Rotterdam is officieel dealer van 11 verschillende motor- en scootermerken, dus voor vakkundig onderhoud en reparaties aan deze en alle overige merken kun bij onze professionele en goed uitgeruste werkplaats terecht, waarvan onze monteurs jaarlijks getraind worden door de importeurs en alle benodigde apparatuur aanwezig is.

Wij zoeken een:

Monteur motorfietsen full time

en een

Magazijn medewerker full time

Graag je sollicitatie met CV sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Motoport Rotterdam


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form