MotorVacature: Sales professional / customer service agent

Parts Europe is distributeur / groothandel van onderdelen en accessoires, evenals sportuitrusting en –kleding voor motorfietsen, quads / ATV, watersport en sneeuwscooters. Wij leveren in geheel Europa, het Midden Oosten en Zuid Afrika. Onze huismerken zijn Thor, ICON, Moose en Drag specialties, maar daarnaast maken nog enkele honderden topmerken deel uit van ons assortiment. Kijk voor een impressie ook eens op onze website www.partseurope.eu
Voor ons Europees distributie centrum in Wasserliesch / Duitsland (nabij Luxemburg), zijn we op zoek naar een: 

Sales professionals / customer service agents (m/v) 

Jouw verantwoordelijkheden: 
Je bent aanspreekpunt voor onze klanten, hoofdzakelijk dealers in de motorfietsbranche. Je neemt bestellingen aan per telefoon en per e-mail en verwerkt deze in ons ERP-systeem. Je staat onze dealers bij tijdens het verkoopproces met (technisch) advies en beantwoord hun vragen. Je focus ligt volledig op het bieden van service en op een uitstekende samenwerking met onze dealers. Naast de samenwerking met onze bestaande klanten ga je ook actief op zoek naar nieuwe klanten om ons klantenbestand nog verder uit te breiden.

Profiel:
• Je hebt passie voor motoren en alles wat daarmee te maken heeft
• Je hebt een uitstekende kennis van motortechniek, motoronderdelen en -accessoires en hebt bij voorkeur een achtergrond als monteur (auto of motor) of ervaring in een gelijksoortige functie
• Ervaring in de motorbranche is een pré
• Je beheerst de Nederlandse taal volledig. Goede beheersing van de Engelse taal is een pré
• Je hebt kennis van MS Office programma's: Word, Excel, Outlook
• Je hebt een service- en klantgerichte instelling
• Je bent stressbestendig en een doorzetter

Jouw perspectief:
Je zult deel uitmaken van een succesvol internationaal team in een jong, dynamisch en constant groeiend bedrijf, waar je de kans krijgt om je zelf te ontplooien en te ontwikkelen. In onze hoofdvestiging, te Wasserliesch / Duitsland, die voorzien is van de modernste faciliteiten, zul je dagelijks de passie voor Motorsport delen met je collega's.

We kijken alvast uit naar jouw sollicitatie! Gelieve je sollicitatie, incl. CV, te versturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Parts Europe logo


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form