MotorVacature: Marketing Specialist

The Jekill & Hyde Company is een ambitieuze, sterk groeiende producent van elektronisch regelbare uitlaatsystemen voor motoren. Dit unieke systeem zorgt ervoor dat de rijder het beste van twee werelden kan ervaren: een mooie diepe warme sound daar waar het kan en een silence mode, waarbij het geluid gereduceerd wordt tot een zacht pruttelend geluid.
Vanuit Belfeld wil de onderneming, die nu 14 jaar bestaat, nieuwe markten en regio's gaan aanboren. De haalbaarheid van deze voorgenomen groei is sterk afhankelijk van het menselijk kapitaal binnen de organisatie. Dit is exact de reden, dat ze nu op zoek zijn naar jou! 

Bedrijfscultuur
The Jekill & Hyde Company is een type organisatie waar er niet veel van zijn. Ze zijn natuurlijk in een zeer aansprekende markt actief, en maken een ontzettend innovatief product. Dit maakt dat iedere werknemer trots is om voor The Jekill & Hyde Company te werken. Met modern ingerichte kantoren, ontspanningsruimtes met loungebanken en natuurlijk in elke hoek een motor, kom je te werken in een zeer inspirerende omgeving. Daarnaast heerst er een hele informele cultuur en zal initiatief vanuit de werknemer altijd beloond worden.

Functieomschrijving Marketing Specialist
In de functie van Marketing Specialist houd jij je bezig met het ontwikkelen van creatieve concepten, ten behoeve van de internationale branding- en marketing campagnes van The Jekill & Hyde Company. Het wordt jouw taak om het merk Jekill & Hyde wereldwijd nog verder op de kaart te gaan zetten. Je mogelijkheden hierin reiken zo ver als je eigen creativiteit. Als marketeer en netwerker in hart en nieren, weet je bruggen te slaan waar ze onmogelijk lijken. Het beheren en opbouwen van je netwerk, relaties en partnerships staan hierbij centraal. Je bent zeer creatief en weet het merk naar een hoger plan te tillen d.m.v. het inzetten van de juiste marketing- en communicatiemiddelen. Of dit nu een geniale advertentie, een facebookcampagne, of door je contacten met de juiste journalisten komt. Uiteindelijk zul jij er voor gaan zorgen dat Jekill & Hyde een merk is waar geen enkele motorrijder om heen kan!

Je dagelijkse bezigheden kunnen onder andere bestaan uit onderstaande:
• Mede bepalen van het wereldwijde marketingbeleid/ strategie en het plannen en uitrollen hiervan
• Ontwikkelen van creatieve concepten m.b.t. branding, advertising en DM-campagnes
• B2B en B2C acties en campagnes opzetten, plannen, uitvoeren, beheren en evalueren
• Actief bezoeken, plannen en organiseren van internationale beurs- en event deelnames
• Contacten leggen, nieuwe relaties opbouwen (en onderhouden) met o.a. beursorganisatoren, pers en redacteuren van motormagazines en ander relevante personen in de markt
• Storytelling en content schrijven voor website, advertising, blogs en andere media en sociale media

Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor deze vacature, zul je allereerst de motorbranche moeten kennen. Jouw doelgroep wordt de motorrijder, dus is het essentieel dat je weet hoe deze branche eruit ziet. Daarnaast ben je natuurlijk een marketeer pur sang en heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een internationale B2C omgeving.

Overige functie eisen:
• Je beschikt over een HBO of WO-diploma
• Je hebt aantoonbare ervaring met het (online) branden van een merk
• Als gepassioneerd motorrijder deel je de liefde voor motorrijden en bij voorkeur beschik je over een relevant internationaal netwerk
• Je bent creatief, hebt goede ideeën en durft deze altijd te delen
• Door je communicatieve talenten weet je anderen te inspireren en met je mee te krijgen
• Je beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal
• Sterk communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift (commercieel & redactioneel)
• Je bent een leuke collega, die met een team iets moois neer wil zetten!

Arbeidsvoorwaarden
The Jekill & Hyde Company biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Naast een inspirerende en internationale werkomgeving, zijn er goede doorgroeimogelijkheden binnen jouw positie.
Het vaste salaris hangt af van je leeftijd en ervaring.

Solliciteren?
Wil jij solliciteren op deze te gekke uitdaging? Stuur dan je CV t.a.v. Caspar Kipp naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of neem telefonisch contact met hem op via 06-19414082. Personato Recruitment vervult deze vacature i.o.v. The Jekill and Hyde Company.

Jekill and Hyde exhaust logo


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden