MotorVacature: Conceptual Online Designer

Rev'it! Sport International ontwerpt en ontwikkelt modieuze motorkleding voor liefhebbers. Functionele kleding van topkwaliteit. We werken vanuit onze kantoren in Oss en New York. Rev'it! is een toonaangevend merk dat in meer dan 70 landen verkrijgbaar is. Gepassioneerde motorrijders over de hele wereld dragen ons merk. Voor onze afdeling Design-Presentation zoeken wij een Conceptual Online Designer (40 uur) m/v voor het bedenken en vormgeven van visueel aantrekkelijke middelen voor online media. 

Wat staat je te wachten? 
Je bent verantwoordelijk voor het bedenken van verrassende concepten en het vertalen naar visueel aantrekkelijke middelen voor de internetsite, apps en social media en werkt daarbij nauw samen met de Marketing Afdeling die het merendeel van de content aanlevert. Voorbeelden van middelen zijn het vormgeven van een blogpost voor de internetsite, de visualisatie van een product of onderdeel van een product en het selecteren en bewerken van inspirerend beeldmateriaal.

Ben jij onze ideale kandidaat?
Jij hebt minimaal een relevante HBO opleiding (HBO CMD, Interaction Design of gelijkwaardig). Je hebt je bij voorkeur in soortgelijke functie minimaal twee jaar bewezen en ook ervaring als Graphic Designer. Verder heb je een inspirerend en conceptueel online portfolio, dat blijkt geeft van overtuigende ontwerpkwaliteiten. Je hebt passie voor grafisch design en typografie. Verder kun je uitstekend overweg met Adobe CC Photoshop, Illustrator en Indesign. Kennis van HTML5, CSS3 en UX Design is een voordeel. Je hebt interesse in mode, motor-en of sportkleding en bij voorkeur motoren. Nederlands beheers je uitstekend en Engels is je tweede taal. Als je zelf motor rijdt, dan is dat zeker een pré.

Wat bieden we je?
 Een internationale werkomgeving met klanten in meer dan zeventig landen en leveranciers over de hele wereld.
 Een merk dat in de motorbranche internationaal wordt gezien als een ''benchmark for good (product) design''.
 Veel ruimte voor eigen ideeën, tijd voor creativiteit en een zelfstandig werkklimaat.
 Een Design Team van 10 energieke, hoogopgeleide collega's.
 Werken met de nieuwste technologiën van onder andere Microsoft en Apple.
 Een prima arbeidsvoorwaarden pakket en ruime opleiding-en kennismogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, persoonlijk en vakinhoudelijk.
 Een omgeving waarin innovatie, design, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan; we zijn niet voor niets één van de snelstgroeiende motorkledingmerken in Europa en de Verenigde Staten.

Solliciteren?
We ontvangen graag je sollicitatie en verzoeken je jouw motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te mailen. Heb je nog vragen over deze functie? Bel dan met Gerbrandt Aarts +31 412 69 67 40 of stuur hem een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

REVIT Logo Jobs


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden