MotorVacature: motorfietstechnicus Motorplanet Almere

Bij Motorplanet kun je sleutelen aan en voor een exclusief merk. Een uitgelezen kans voor een enthousiaste monteur met een motorhart!
Motorplanet Almere is een motorzaak die zich specialiseert in de verkoop en onderhoud/reparatie van motoren. Tevens is Motorplanet de exclusieve Kawasaki dealer én Honda specialist voor de regio Almere. We hebben de beschikking over een fraaie showroom, kledingshop, enkele kantoorruimten, een magazijn en werkplaats. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en zijn een RDW erkend bedrijf. Motorplanet bestaat uit een klein maar hecht team, met een informele en open werksfeer. Klanttevredenheid staat bij ons hoog aangeschreven en wij staan voor een eerlijk en gedegen advies, gebaseerd op een grote productkennis mede door jarenlange ervaring. Om ons team te versterken zijn we vanaf het voorjaar 2015 op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde collega voor de functie van:

MOTORFIETSTECHNICUS (M / V) FULLTIME (40 UUR)

Functieomschrijving:
Je pleegt onderhoud aan motorfietsen, vervangt, repareert of monteert onderdelen en accessoires. Ook service- en garantie werkzaamheden komen aan bod. Daarnaast maak je nieuwe/gebruikte motorfietsen afleveringsklaar. Je voert proefritten uit, en je geeft advies en uitleg aan klanten over reparaties of onderhoud. Je kunt facturen maken van de door jou uitgevoerde werkzaamheden en helpt klanten aan de werkplaatsbalie. Daarnaast haal- en breng je motorfietsen, en verricht je diverse hand en span diensten. De zaterdag is een reguliere werkdag.

Functie-eisen:
• Minimaal diploma Tweede Auto- of Motorfietstechnicus
• Rijbewijs B en A (onbeperkt)
• Flexibele, gemotiveerde en collegiale instelling
• Goedkeuring kunnen krijgen bij de aanvraag VOG
• Communicatief vaardig en zelfstandig kunnen werken
• Goede beheersing van de Nederlandse taal
• Bereid zijn om op koopavond te werken in het seizoen, en bij drukte incidenteel in de avonduren
• Bereid zijn buiten werktijden cursussen of trainingen te volgen.

Wij bieden:
• Prettige informele werksfeer in een klein team van enthousiaste mensen waarin samenwerking, verantwoordelijkheid en kennisdeling centraal staan
• Salaris conform opleiding en ervaring
• Goede secundaire voorwaarden, waaronder pensioen en collectieve zorgverzekering
• Tijdelijk contract wat na gebleken geschiktheid kan worden omgezet in een vast dienstverband.
Interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en bij voorkeur inclusief een recente pasfoto naar: Motorplanet Almere, t.a.v. Robert Jansen, Markerkant 1518, 1314 AX in Almere of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op je brief.

Motorplanet Almere
T.a.v. Robert Jansen
Markerkant 1518
1314 AX ALMERE
Tel: (036) 534 6886
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.motorplanetalmere.nl

Motorplanet Almere vacature logo


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden