Combi Motors Verzekeringen BV is dé specialist in het verzekeren van motoren. Het optimaal adviseren van onze relaties over het verzekeren van hun hobby is bij ons de kerntaak. Ons streven is 100% tevreden relaties en hier strijden wij elke dag voor. 

Functie omschrijving: 
Wij zijn op zoek naar een Medewerker Commerciële binnendienst (WFT). Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het voeren van mondelinge en schriftelijke communicatie met relaties, potentiële relaties en diverse verzekeringsmaatschappijen. Je bent het aanspreekpunt en zult direct mee gaan draaien in ons team. Je analyseert de behoeftes en geeft de de juiste advisering. Het belang van de klant staat altijd voorop!

Functie eisen: 
Herken jij je in de karaktereigenschappen gedreven en klantgericht? Is bij jou ook 'afspraak is afspraak'? Beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en het nodige aanpassingsvermogen? Kun jij werkzaamheden zelfstandig uitvoeren, maar vindt je het wel belangrijk om onderdeel uit te maken van een team? Beschik je over een proactieve instelling en ben je voor 40 uur per week beschikbaar? HBO werk- en denk niveau is een vereiste.
Daarnaast is het een pré als jij in het bezit bent van een WFT Basis en WFT Schade certificaat en 'iets' met motoren hebt. Indien je niet in het bezit bent van een WFT Basis en WFT Schade certificaat, moet je wel bereid zijn deze voor 31-12-2015 te behalen.

Wij zijn een jong, enthousiast team die gaat voor het best haalbare en bieden je een prettige werkomgeving met een ontspannen onderlinge sfeer en prima (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar onze relaties bevinden zich door het hele land.

Interesse?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Wij ontvangen graag je CV en motivatie op het volgende e-mailadres info@combimotors.nl ter attentie van Arthur Heppener. Natuurlijk kun je ons ook vinden op de MOTORbeurs Utrecht van 26 februari t/m 1 maart.

Combi Motors verzekeringen logo