Voor het Europese hoofdkantoor van een van de belangrijkste motorfabrikanten ter wereld zoekt Communicatie & Co een: 
Tijdelijk coördinerend communicatiemedewerker in de regio Amsterdam. 

Functieomschrijving: 
De communicatiemedewerker is verantwoordelijk voor een ontwikkeling en uitvoering van marcom-plannen en het belangrijkste aanspreekpunt voor toeleveranciers en lokale communicatiemanagers. Hij of zij stelt briefings op voor reclame- en communicatiebureaus, overziet de totstandkoming van marcom-middelen, beheert en coördineert de relatie met bureaus, onderhoudt contacten met distributeurs, journalisten en dealers en ondersteunt bij de organisatie van Europese en nationale tentoonstellingen. Daarnaast is de adviseur verantwoordelijk voor het analyseren en rapporteren van perspublicaties en de voortgaande ontwikkeling van online media. Hij of zij houdt budget en planning scherp in de gaten. 

Gevraagd: 
Gezocht wordt een (internationaal) communicatie-medewerker met aantoonbare ervaring in een vergelijkbare positie. Bij voorkeur een sterke affiniteit of zelfs passie met motoren. Hij of zij is in staat kwalitatieve middelen te produceren met een scherp oog voor budget. Is ervaren in het aansturen van bureaus. Geschikte kandidaten beheersen het Engels op near native niveau, in woord en schrift. En kennen goed de weg in Microsoft Office.motorvacature

Geboden: 
Geboden wordt een tijdelijke baan voor minimaal drie en maximaal zes maanden. Starten per direct, 40 uur per week. Salaris afhankelijk van achtergrond en ervaring, maximaal 3.300 euro bruto.

Solliciteren?
Heb jij belangstelling voor deze baan, reageer dan direct en stuur ajb een recent cv en je motivatie mee naar michael@commco.nl.