Heb jij een passie voor motoren en ben je op zoek naar werk? Joppen Motore in Leende (NB) is momenteel op zoek naar een Online Verkoopadviseur. Niet zomaar een online verkoopadviseur, wij zoeken JOU als jij echt een passie hebt voor verkoop, internet, social media en daarnaast ook communicatief ontzettend sterk bent. Als jouw grootste uitdaging ligt in het signaleren en benutten van nieuwe commerciële mogelijkheden door het gebruik van netwerken, SEA, chats en onze online aanwezigheid binnen de juiste kanalen.

Het betreft een verkoopfunctie waarbij een actieve marktbewerking van je verwacht wordt. Je benut actief alle mogelijkheden die internet biedt. Je jaagt dagelijks op online leads en weet deze om te zetten naar een daadwerkelijke order. Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van online lead-management door de effectieve inzet van social media, de eigen website van Joppen Motoren, optimale inzet van (zakelijke) netwerken en andere online mogelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor het verhogen van de salesconversie uit deze leads. Je scant voortdurend social media kanalen en kunt deze ook effectief inzetten en benutten én je tilt collega's naar een hoger online niveau.

Internet biedt onbegrensde mogelijkheden op het gebied van leadgeneratie. Het is jouw uitdaging en passie om aantoonbaar meer motoren te verkopen door het inzetten van slimme trucs, social media, netwerken, online faciliteiten, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos en creativiteit en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Je volgt "jouw" lead actief op en bent uiteraard ook in staat om nieuwe en gebruikte motoren vanuit de showroom te verkopen en de klant uiterst tevreden te stellen.

Jouw persoonlijke doel? Binnen 1 jaar wordt het jaarlijkse verkoopdoel van Joppen Motoren overtroffen én heeft Joppen Motoren de grootste groei in de online / social media showroom van Nederland! Kijk voor de volledige vacature op: http://www.joppen.nl/vacatures.php

Joppen Motoren logo