MotorCentraal beheert vijf succesvolle motorwebsites, die samen bijna alle Nederlandse motorrijders bereiken, dit ieder binnen hun eigen segment. Deze sites zijn voor adverteerders in de motorbranche een prima medium om motorrijders te bereiken, maar onze redactie is beter in het brengen van leuke, snelle en goede motorverhalen dan in sales. Door doorgroei van onze huidige salesman is MotorCentraal nu op zoek naar een zelfstandig(e) ondernemer die de communicatiemogelijkheden van de sites kan commercialiseren.MotorCentraal-Logo

Hiervoor denken we aan iemand die:
- Al goed bekend is in de motorbranche,
- Bekend is met internetmedia en daarbij adverteerders kan helpen in de stap naar digitale communicatie.
- Iets op een eerlijke en heldere manier kan verkopen, met de daarbij behorende service, opvolging en administratie.
- Eigen initiatief toont en bereid is bij te leren op het vlak van (bijvoorbeeld) bezoekcijfers en advertentietechnieken.
- Past binnen de club. Dat doe je al gauw als je motor rijdt en niet te saai bent.

De salesactiviteiten worden op provisiebasis gedaan. De ervaring leert dat hiervoor gemiddeld 0,5 tot 1 dag in de week nodig is, al kunnen die werkzaamheden zelf ingedeeld worden. Daarnaast is het bezoeken van evenementen handig en leuk en zal je ook bij klanten langsgaan. Dit alles betekent dus wel dat je daarnaast nog andere activiteiten zal moeten hebben. 

DEZE FUNCTIE WORDT AL INGEVULD. BENIEUWD DOOR WIE? KLIK!

MotorCentraal-logo