BMW Group Nederland is een volledige dochteronderneming van Bayerische Motoren Werke AG in München, Duitsland. BMW Group Nederland is de importeur van automobielen voor de merken BMW en MINI en van BMW motorfietsen in Nederland. Tevens coördineert zij de marketing, distributie en verkoop van deze producten. BMW Group Nederland is gevestigd in Rijswijk (ZH).

Wat doet de afdeling Motorrad?
Afdeling Motorrad draagt zorgt voor de indirecte verkoop en marketing van BMW motorfietsen en biedt verkoop- en after salesondersteuning aan BMW Motorrad dealers ter realisatie van de verkoopdoelstellingen.

Voor de afdeling Motorrad zijn wij op zoek naar een stagiair (M/V) die ons voor de periode vanaf septemer 2013 kan assisteren in de vorm van een meeloop-stage. De stagiair(e) ondersteunt het BMW Motorrad team bij de diverse marketing en commerciële activiteiten. De werkzaamheden zullen de volgende taken omvatten.

Korte taakomschrijving
• Het assisteren bij de realisatie van diverse reguliere e-mail nieuwsbrieven
• Het ondersteunen van diverse projecten zoals direct mailings en evenementen
• Administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de afdeling
• Meewerken aan de algemene dagelijkse werkzaamheden

Profiel
MBO of HBO opleiding, voorkeur marketingcommunicatie of (commerciële) economie.
Voldoende kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint), communicatief vaardig, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk, praktijkgericht, flexibel, zelfstandig, initiatiefrijk, teamplayer, affiniteit met motorfietsen is een pre.

Procedure
Belangstelling voor deze stage bij BMW Group Nederland? Stuur dan een bondige brief met cv naar mevrouw S.A. Schubert, Assistente HRM, Postbus 5808, 2280 HV Rijswijk. Per e-mail mag ook: toekomst@bmw.nl. Dit emailadres is uitsluitend voor sollicitanten. Reacties die geen betrekking hebben op solliciteren, zullen niet worden behandeld.

bmw-logo