BV NIMAG is opgericht in 1935 en kent een rijke historie. Als handelsonderneming pur sang maken we deel uit van de Louwman Group. Onze kernactiviteiten bestaan uit de import van automobielen, motorfietsen, atv's en buitenboordmotoren van het Japanse kwaliteitsmerk Suzuki. Daarnaast richten we ons op de distributie van Nimoto elektrische scooters, Haswing elektrische buitenboordmotoren, Nimarine buitenboordmotoren, Kymco atv's, Solas propellers en TomTom motornavigatie. Bovendien houden we ons ook bezig met de verkoop en service van exclusieve handgemaakte Morgan en TVR sportauto's. Met zo'n 100 gemotiveerde en goed opgeleide specialisten streven we naar het behalen van ambitieuze doelstellingen.

Voor de Business Unit Motorcycle & Marine / afdeling Marketing Communicatie zijn wij per augustus / september 2013 op zoek naar een: stagiar M/V (fulltime).

Wij zijn op zoek naar een student die ons team komt versterken op de afdeling Marketing Communicatie. Deze afdeling neemt nagenoeg alle taken van marketing voor haar rekening voor diverse merken en productgroepen als Suzuki motoren, Suzuki buitenboordmotoren, Suzuki ATV's, Nimarine buitenboordmotoren en rubberboten, Nimoto elektrische scooters en fietsen, Haswing elektrische buitenboordmotoren, Solas propellers en TomTom motornavigatie.

Met dit uitgebreide productenpallet en de directe en korte lijnen op de marketingafdeling zijn de werkzaamheden voor de stagiair zeer breed en divers. Variërend van het maken van een brochure tot het coördineren van deelname aan beurzen en evenementen en het beheren van de internetsites en social media tot de introductie van nieuwe modellen. Naast het opdoen van ervaring en leren door het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden is er ruimte voor een afstudeeropdracht waarvan het onderwerp in overleg kan worden bepaald.

Wat vragen wij:
-studerend voor HEAO CE of vergelijkbaar, 4de studiejaar
-enthousiasme en gedrevenheid
-in staat zijn in teamverband goed te kunnen functioneren
-communicatief vaardig
-affiniteit met motor- of marine branche is een pré

Wat bieden wij:
Omdat de werkzaamheden van de stagiair erg breed zijn bieden wij een zeer leerzame en afwisselende stage met een ervaren stagebegeleider in een prettige werkkring binnen een team van enthousiaste specialisten. Bovendien bieden wij een goede stage- en reiskostenvergoeding.

Ben je enthousiast geworden?
Stuur je Curriculum Vitae met motivatie per post of email naar: B.V. NIMAG, afdeling Personeel & Organisatie, t.a.v. Marian van der Weele, postbus 77, 4130 EB Vianen. E-mailadres: vacature@nimag.nl. Voor nadere informatie en referenties kun je contact opnemen met Arno Jansen (Manager Marketing Communicatie) via 0347-349794 of a.jansen@nimag.nl

BV-Nimag-vianen