motoZoom is dé specialist op het gebied van motorkleding, -accessoires en toebehoren. Na de start als postorderbedrijf in 1994 groeide motoZoom uit tot de grootste volwaardige webshop op dit gebied in Nederland en België. In 2004 opende Motozoom de eerste winkel in Utrecht, in 2007 gevolgd door een tweede in Amsterdam en in 2012 door een derde vestiging in Apeldoorn. Vanuit het thema 'motoZoom gaat veel verder' maken we wekelijks vele duizenden motorrijders gelukkig met het grootste motorassortiment op het web én in de winkels. Vernieuwend en vooruitstrevend zijn kernbegrippen in de manier waarop wij werken.

Voor onze experience-shop in Utrecht zoeken wij enthousiaste verkoopadviseurs met een jeugdige uitstraling. Je hebt een passie voor motoren en bent ervan overtuigd dat juiste, passende motorkleding en accessoires het plezier alleen maar groter maken. In de shop in Utrecht staat een topcollectie kleding, helmen, laarzen, techniek en elektronica centraal. Je bent een ware goeroe in het adviseren van klanten bij hun productkeus en het selecteren van mogelijke alternatieven wanneer een product (tijdelijk) niet leverbaar is. In deze functie sta jij letterlijk en figuurlijk borg voor het goede gevoel van motoZoom. Jij zorgt ervoor dat klanten onze fans worden en blijven. 

Van maandag t/m vrijdag staan wij tot 21.00uur klaar voor onze klanten. Daarnaast zijn we iedere zaterdag geopend en alle 2e feestdagen, Hemelvaartsdag en Koninginnedag (volgend jaar Koningsdag). Werken op onregelmatige tijden vind je dus geen probleem! Klinkt je dit als muziek in de oren? Dan hebben wij de ideale baan voor je!motozoom-logo 202

Dit heb je:
MBO+ of HBO werk- en denkniveau
Aantoonbare ervaring in de detailhandel
Een representatief uiterlijk
Een zwak voor motorfietsen en motorrijden
Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Oog voor detail
Commerciële vaardigheden
Motorrijbewijs
Geen 9 tot 5 mentaliteit
Een woonplek binnen 20 kilometer van de vestiging Utrecht

Dit kun je:
Snel en leuk contact leggen met een klant
Vriendelijk en behulpzaam zijn
Omgaan met piekbelastingen op drukke tijden

Dit krijg je:
Werken bij een succesvol bedrijf
Een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de Werkgeversvereniging voor Homeshopping Bedrijven (WHB)
Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
Een informele en collegiale sfeer
Een inspirerende baan
Je eigen motorspulletjes tegen groothandelsprijzen aankopen ;-)

Stuur snel een mailtje met je CV naar jobs@motozoom.nl