REV'IT! Sport International ontwerpt en ontwikkelt modieuze motorkleding voor liefhebbers. Functionele kleding van topkwaliteit. We werken vanuit onze kantoren in Oss en New York. REV'IT! is een toonaangevend merk dat in meer dan 50 landen verkrijgbaar is. Gepassioneerde motorrijders over de hele wereld dragen ons merk. Voor onze afdeling Product Development zoeken wij:

Een gedreven Product (Development) Manager (40 uur) m/v voor het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige topproducten.

Wat staat je te wachten? Je werkt nauw samen met vormgevers aan collectieconcepten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het productontwikkelingstraject en neem je de technische kant (maattabellen, samples en constructies) van een product voor je rekening. Je richt je hierbij op kwaliteit, pasvorm en prijs en zorgt voor heldere en accurate verslaglegging. Je rapporteert aan de Director of Product Development and Production. Als je mogelijkheden ziet voor verbetering van processen, dan deel je die met ons. Bovendien verzorg je (interne) producttrainingen.

revit

Ben jij onze ideale kandidaat? Jij hebt minimaal MBO, bij voorkeur HBO (bijvoorbeeld AMFI) en jezelf in soortgelijke functies ruim bewezen. Het ontwikkelen van excellente en innovatieve producten is voor jou een echte uitdaging. Je bent een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken. Daarnaast ben je een analytische en doelgerichte denker. Overzicht houden kost je geen enkele moeite en je bent een kei in plannen en organiseren. Je hebt interesse in mode, motor- en of sportkleding en bij voorkeur motoren. Nederlands beheers je uitstekend en Engels is je tweede taal. In verband met de samenstelling van het team, ben je bij voorkeur niet ouder dan 30 jaar. Als je zelf motor rijdt, dan is dat zeker een pré.

Wat bieden we je?

◦Een prettige, informele werkomgeving in een onlangs gemoderniseerd pand.

◦Een internationale werkomgeving met klanten in meer dan vijftig landen en leveranciers over de hele wereld.

◦Veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit.

◦Een Design en Product Development team van 10 energieke, hoogopgeleide collega's.

◦Werken met de nieuwste technologiën van onder andere Microsoft en Apple.

◦Een prima arbeidsvoorwaarden pakket en ruime opleiding-en kennismogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, persoonlijk en vakinhoudelijk.

◦Een omgeving waarin innovatie, design, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan; we zijn niet voor niets één van de snelstgroeiende motorkledingmerken in Europa en de Verenigde Staten.

Solliciteren?

We ontvangen graag je sollicitatie en verzoeken je jouw motivatiebrief en CV naar work@revit.eu te mailen. Heb je nog vragen over deze functie? Bel dan met Guido Kreijkamp +31 412 69 67 40 of stuur hem een e-mail via work@revit.eu.