CMS is internationaal georiënteerd bedrijf in hoofdzakelijk tweewieler onderdelen voor de Japanse merken. Met meer dan 1.3 miljoen producten is Cms inmiddels een begrip. CMS is op zoek naar een nieuwe medewerker om het team uit te breiden. 

MAGAZIJN & ONDERDELEN SPECIALIST: 
Voor ons magazijn in Lelystad zoeken wij een gedreven en ervaren magazijn medewerker die van aanpakken weet. De werkzaamheden bestaan uit het inrichten van een nieuw magazijn, waar wordt gewerkt met locaties. Het magazijn moet optimaal en logisch gevuld worden met N.O.S. (new old stock) artikelen. De artikelen dienen gecontroleerd te worden. Vervolgens moet de juiste opslagmethode gekozen worden. Een logistieke opleiding of ervaring is vereist en affiniteit hebben met de motor, autobranche is absoluut in je voordeel. Het is voor ons belangrijk dat je zeer nauwkeurig en zelfstandig kunt werken. Het liefst kom je uit de omgeving van Lelystad. 

Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal, kunt goed numeriek lezen en bent fulltime beschikbaar. Daarnaast beschik je over minimaal een getuigschrift of een aanbeveling van je vorige werkgever.CMSNL-logo

Ben je enthousiast geworden? Stuur je cv met korte motivatie aan Joost Slinkert UNIT1@CMSNL.COM. 

Salarisindicatie: € 1.600,- bruto op basis van 40 uur. 
CMSNL parts warehouse