Allround Magazijnmedewerkers voor REV'IT!, een wereldmerk in modieuze motorkleding met kantoren in Oss en New York. REV'IT! Sport International ontwerpt en ontwikkelt modieuze motorkleding voor liefhebbers. Functionele kleding van topkwaliteit. We werken vanuit onze kantoren in Oss en New York. REV'IT! is een toonaangevend merk dat in meer dan 50 landen verkrijgbaar is. Gepassioneerde motorrijders over de hele wereld dragen ons merk.

Voor ons magazijn in Oss zoeken wij:

Allround Magazijnmedewerkers (40 uur) m/v Voor de fysieke verwerking van inkomende en uitgaande zendingen.

Wat staat je te wachten?
Als magazijnmedewerker houdt je je bezig met de fysieke verwerking van inkomende- en uitgaande zendingen, zoals het picken van orders, ontvangen en checken van zendingen, aanvullen van producten en verzendklaar maken van zendingen. Daarnaast houd je het magazijn op orde en besteed je een deel van je tijd aan administratieve werkzaamheden per computer.

Je hebt binnen de afdeling te maken met de Warehouse Manager en drie andere magazijnmedewerkers. Daarnaast zijn in het magazijn ook continue tijdelijke arbeidskrachten werkzaam.

Ben jij onze ideale kandidaat?
Je hebt bij voorkeur een magazijnspecifieke opleiding afgerond en ervaring met magazijnwerkzaamheden. Je bent betrokken, taakgericht en zorgvuldig en functioneert graag zelfstandig in een jong team waar een professionele, informele werksfeer heerst. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en bij voorkeur ook Engelse taal. Kennis van Windows en Microsoft Dynamics (NAV) zijn een pré. Het betreft een full-time functie (40 uur). In verband met de samenstelling van het team, ben je bij voorkeur niet ouder dan 30 jaar. Als je zelf motor rijdt, dan is dat zeker een voordeel.

Wat bieden we je?
 Een prettige, informele werkomgeving in een pand dat de komende maanden volledig wordt gemoderniseerd waardoor het state-of-the-art is.
 Een internationale werkomgeving met klanten in meer dan vijftig landen en leveranciers over de hele wereld.
 Ruimte voor initiatief, ideeën en de mogelijkheid werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen
 Een prima arbeidsvoorwaardenpakket en opleiding- en kennismogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, persoonlijk en vakinhoudelijk.
 Een omgeving waarin innovatie, design, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan; we zijn niet voor niets één van de snelstgroeiende motorkledingmerken in Europa en de Verenigde Staten.

Solliciteren?
We ontvangen graag je sollicitatie en verzoeken je jouw motivatiebrief en CV naar work@revit.eu te mailen. Heb je nog vragen over deze functie? Bel dan met Theo van Geel +31 412 69 67 40 of stuur hem een e-mail via work@revit.eu.

REVIT_620