Morgen NK Junior Moto Racing in Veldhoven

Op zaterdag 12 mei 2018 wordt de tweede wedstrijd in het NK Junior Moto Racing verreden op kartcircuit ‘de Landsard’ in Veldhoven. Nadat het kampioenschap vorige maand op de TT Junior Track in Assen van start is gegaan wordt nu Veldhoven aangedaan. Op de nieuw geasfalteerde kartbaan zullen coureurs uit diverse klassen spannende trainingen en races laten zien. 

Een groot aantal verschillende klassen zal op de Landsard van start gaan. Bij de minibikes zullen de Junioren A, junioren B en Open Minibike klassen in actie komen. Daarnaast zijn er races voor de Molenaar NSF100 Cup, GAMMA Yamaha R125 Cup en de Open 125. Ook de Puch-klasse zal aan de start verschijnen, waarbij er 50cc en 70cc machines bij elkaar in een groep uitkomen. 

De vrije trainingen vangen aan om 9:30, vanaf 10:55 worden de kwalificatietrainingen verreden en om 14:05 gaat de eerste race van start. Alle klassen rijden 2 races. De prijsuitreiking is om 18:54.

Het beloven weer spannende races te worden, de weersvooruitzichten zijn gunstig en de toegang is gratis. Alle redenen dus om een kijkje te komen nemen op kartcircuit ‘de Landsard’ aan de Landsardseweg 47, 5657 AB in Eindhoven.

Kijk voor al het overige nieuws en het volledige tijdschema op www.juniorracing.nl 

Molenaar nsf100 cup NK Junior Moto Racing


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form