Husqvarna een nieuw stedelijk perspectief

 

Inruilweken bij Ducati

Bridgestone Montage Cashback

Davies en Rea verdelen de zeges op Laguna Seca

Chaz Davies en Jonathan Rea hebben de buit verdeeld in de Verenigde Staten. Davies won op zaterdag, terwijl kampioenschapsleider Rea de tweede race op zondag domineerde. Michael van der Mark werd achtste en tiende op Laguna Seca. 

Tom Sykes veroverde de pole position op Laguna Seca. In de zaterdagrace nam de Kawasaki-coureur de leiding voor Chaz Davies en Jonathan Rea. Halverwege de race werd Sykes gepasseerd door zijn concurrenten in de Corkscrew. Davies en Rea vochten vervolgens om de overwinning en Davies bleek uiteindelijk de sterkste. Sykes moest genoegen nemen met plaats drie, terwijl Marco Melandri vierde werd. Michael van der Mark startte als dertiende en wist zich gedurende de race op te werken naar een achtste positie.

In de tweede race moesten de drie podiumgasten vanaf de derde rij starten. Na de eerste ronde hadden Sykes en Rea zich al naar voren geknokt en voerden het veld aan. Zaterdagwinnaar Davies had meer tijd nodig om door het veld te komen en verloor daarmee zijn kans op een dubbeloverwinning. Rea reed vervolgens weg bij teammaat Sykes en won de zondagrace. Davies werd derde. De Yamaha’s hadden het erg moeilijk op Laguna Seca. Van der Mark kwam vlak achter teamgenoot Alex Lowes als tiende over de finish.

Link naar het verslag van Race 1: www.dutchmotorsport.nl-race1
Link naar het verslag van Race 2: www.dutchmotorsport.nl-race2

Laguna Seca podium

Gerelateerde artikelen

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest
Ga

Michelin Cashback

KTM 215494 KTM 790 Duke MY18 300x250

IXS april 2018 200180314 NM MV 350x300

Revit

Moto Guzzi april 2018 8591015 MG NieuwsMotor 234x60 1