• Home
  • Motorsport
  • Inschrijven laatste 2016 trainingen en nieuwe cursus dagen in 2017

Inschrijven laatste 2016 trainingen en nieuwe cursus dagen in 2017

RACE-KIDS biedt voor nieuwkomers de mogelijkheid tot opstap op een kindvriendelijke motor zodat je kind zelfstandig leert rijden. In de daarop volgende racecursus leren we de opstappers basisvaardigheden waarmee ze na 10 lessen vaak door kunnen naar de groep van meer geoefende rijders. Met de feestdagen in zicht is een RACE-KIDS dag een leuk cadeau. Je kind kan nog op drie data in 2016 deelnemen. In Meppen aanstaande zaterdagochtend 10 december, in Swalmen op 11 december en in Poeldijk op 17 december. Totaal rijden er drie groepen waarbij de rijders op niveau ingedeeld worden. Dus als je nog van de gelegenheid gebruik wilt maken en je kind wilt aanmelden, dan kan dat nog tot en met woensdag 7 december. Een RACE-KIDS tegoed bon is leuk om te krijgen met Sinterklaas. Voor 2017 hebben we ook al weer twee maanden met data op diverse locaties ingepland. Ook daarvoor kan je via onze website je kind aanmelden.

race kids

We rijden gemiddeld met 30 tot 40 rijders per dag. Daar worden instructeurs en trainers aan toegevoegd zodat er veel kwaliteit in het opleidingstraject verwerkt is. Zo kunnen we de sportiviteit en veiligheid blijven waarborgen. RACE-KIDS instructeurs zijn ervaren rijders die tussen de lerende kinderen op het circuit meerijden en aanwijzingen geven en voorrijden. Kleine groepen van 4 tot 7 rijders maximaal worden aan één instructeur toegekend. Dus altijd veel aandacht per kind. Ons doel is jouw kind leren genieten van het motorrijden en racen en vooral veel plezier laten beleven op de RACE-KIDS Motorsport Rookies dagen.

Schrijf je in als je dat nog niet gedaan hebt. Via onze site gaat dat erg gemakkelijk. Vragen, bel of email met Henk Schotman gsm 0647250810 email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form