5631 kaw banner ninja650 nieuwsmotor

 

Ecstar V1 820x100

yamaha tracer 700 dubbelbanner 820x100 mei 2017

Nieuw tijdschema 2014 World Superbikes Assen

Hieronder het complete tijdschema van het eni FIM Superbike World Championship World Superbikes op het TT-circuit in Assen op 25 - 27 April 2014. Het tijdschema is door de nieuwe tijden voor de World Superbikes- en World Supersport races op zondag flink anders dan dat van vorig jaar en werd recent nog aangepast met betrekking tot de races van de Dutch Superbikes en de Moriwaki 250 JuniorCup. De met een * gemarkeerde races worden live op Eurosport op televisie uitgezonden. De Superstock 1000 race wordt zondagavond om 23:00 uur op Eurosport 2 getoond. Er doen dit jaar in elke klasse die op het programma staat Nederlanders mee.

Vrijdag 25 april 2014 
08.35 – 09.05 - 30 min. DUTCH SUPERBIKES kwalificatietraining 1 
09.15 – 09.45 - 30 min. SUPERSTOCK 600 vrije training 1 
10.00 – 10.45 - 45 min. WORLD SUPERSPORT vrije training 1 
11.00 - 11.30 - 30 min. SUPERSTOCK 1000 vrije training 1 
11.45– 12.30 - 45 min. WORLD SUPERBIKES vrije training 1 (getimed voor kwalificatietraining) 
13.10 – 13.30 - 20 min. MORIWAKI vrije training 
13.45 – 14.30 - 45 min. WORLD SUPERSPORT vrije training 2 
14.45 – 15.15 - 30 min. SUPERSTOCK 1000 vrije training 2 
15.30– 16.15 - 45 min. WORLD SUPERBIKES vrije training 2 
16.30 – 17.15 - 45 min. SUPERSTOCK 600 vrije training 2 
17.30 – 17.50 - 20 min. EUROPEAN JUNIOR CUP vrije training 
17.55 – 18.15 - 20 min. EUROPEAN JUNIOR CUP kwalificatietraining 1 

Zaterdag 26 april 2014
09.00 - 09.30 - 30 min. SUPERSTOCK 1000 vrije training 3
09.45 – 10.30 - 45 min. WORLD SUPERBIKES vrije training 3
10.45 – 11.30 - 45 min. WORLD SUPERSPORT vrije training 3
11.45 – 12.15 - 30 min. SUPERSTOCK 600 kwalificatietraining
12.30 – 13.00 - 30 min. WORLD SUPERBIKES vrije training 4
13.15 – 13.45 - 30 min. EUROPEAN JUNIOR CUP kwalificatietraining 2
13.50 – 14.10 - 20 min. MORIWAKI kwalificatietraining
14.15 - 14.40 - 25 min. PIT WALK PIT WALK
15.00 – 15.15 - 15 min. WORLD SUPERBIKES SUPERPOLE (1)
15.25 – 15.40 - 15 min. WORLD SUPERBIKES SUPERPOLE (2)
15.55 – 16.40 - 45 min. WORLD SUPERSPORT kwalificatietraining
16.55 – 17.25 - 30 min. SUPERSTOCK 1000 kwalificatietraining
17.50 SUPERSTOCK 600 RACE (13 LAPS 59.215 KM)
18.20 – 18.50 - 30 min. DUTCH SUPERBIKES kwalificatietraining 2

Zondag 27 april 2014
08.20 – 08.30 - 10 min. DUTCH SUPERBIKES WARM UP
08.40 – 08.55 - 15 min. WORLD SUPERBIKES WARM UP
09.05 – 09.20 - 15 min. WORLD SUPERSPORT WARM UP
09.30 – 09.40 - 10 min. SUPERSTOCK 1000 WARM UP
10.30 WORLD SUPERBIKES RACE 1 (21 ronden 95,382 KM)*
11.40 WORLD SUPERSPORT RACE (18 ronden 81,756 KM)*
12.15 - 12.40 25 min. PIT WALK PIT WALK
13.10 WORLD SUPERBIKES RACE 2 (21 ronden 95,382 KM)* 
14.15 SUPERSTOCK 1000 RACE (14 ronden 63,770 KM)
15.05 EUROPEAN JUNIOR CUP RACE (10 LAPS 45,420 KM)
15.45 MORIWAKI RACE (11 ronden, 49,962 KM)
16.35 DUTCH SUPERBIKES RACE (14 ronden 63,770 KM)

Tijdschema WK World Superbikes Assen 2014 televisie

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest

V Strom 650A 300x250 V2

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17

BANNER orangedays 2017 234x300