Nu inschrijven voor deelname aan het ONK Endurance 2012

Begin november 2011 hebben wij onze plannen voor het ONK Endurance 2012 in Nederland bekend gemaakt. In de periode daarna hebben zich een behoorlijk aantal rijders bij ons aangemeld voor informatie. Een aantal teams hebben zich in de tussentijd al definitief aangemeld en ingeschreven voor deze nieuwe betaalbare wegrace competitie. Op dit moment hebben wij echter onvoldoende duidelijkheid hoeveel teams er nu daadwerkelijk mee gaan doen aan het ONK Endurance 2012.

Er zijn maximaal 20 startplaatsen in de klasse tot 600 cc en 20 startplaatsen in de klasse boven 600 cc. Daarom willen wij de teams die zich nog niet bij ons aangemeld hebben dringend verzoeken dit graag per omgaande maar uiterlijk voor 15 maart maart aanstaande te doen. Stel je bent nog niet aangemeld maar je wilt wel meedoen en je klasse is al vol dan moeten wij je toch echt teleurstellen! Dus voorkom een teleurstelling en schrijf je zo snel mogelijk in en verzeker je van een startplaats. De inschrijving gaat op datum van binnenkomst! Teams die zich al aangemeld hebben hoeven zich vanzelfsprekend niet weer op te geven. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk altijd rechtstreeks bellen. Voor informatie over het reglement en andere algemene zaken kun je de website www.lowbudgetracing.nl raadplegen. Dus aarzel niet als je vragen hebt.

In afwachting van jullie reacties en met een sportieve en snelle groet, namens de LowBudgetRacing organisatie, Henk de Vries 06 - 52 39 39 47 en Ed Wassenberg 06 - 27 05 20 36.

Lowbudgetracing_CMS-team
Bron: Lowbudgetracing

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17