Kevin Schwantz komt met kleding collectie

Voormalig 500cc wereldkampioen Kevin Schwantz komt met een eigen kleding lijn voor zijn vernieuwde merk BRAND 34. Productie en distributie zal exclusief plaatsvinden via Valentino Rossi's VR46 website. De collectie is ontworpen door Aldo Drudi van Drudi Performance en bestaat onder andere uit geïllustreerde petten, sweatshirts en T-shirts met Schwantz kenmerkende startnummer 34.

"Het is een fantastische kans om een vooraanstaand merk als VR46 te hebben dat voorziet in de productie en marketing van BRAND 34 and Schwantz School producten," aldus Kevin Schwantz, de 500cc wereldkampioen van 1993. "VR46 heeft een uitstekend management team dat de hoogste kwaliteit standaard onderhoudt, net zoals ik dat nastreefde tijdens mijn race carrière en hetzelfde geldt voor de Schwantz School."

De complete collectie van BRAND 34 is te vinden in de VR46 stands tijdens alle Europese ronden van het MotoGP wereldkampioenschap, evenals online via onder andere deze sites: VR46.it, brand34.com and schwantzschool.com.

BRAND_34

Bron:http://www.ultimatemotorcycling.com/kevin-schwantz-t-shirt-hats-apparel-line

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17