Nieuw: 2020 Husqvarna Vitpilen en Svartpilen 401

Tijdens de EICMA in Milaan heeft Husqvarna de 2020 versie van de Vitpilen en Svartpilen getoond. Het betreft hier enkel de 401 variant, dit betekent dat enkel de modellen met het bekende 44 Pk sterke één cilinder blok vernieuwd zijn. Het model dat ondertussen al weer drie jaar in productie is, is echter qua specificaties niet gewijzigd. Wel is er een nieuw subframe ontwikkeld, waarbij er met name rekening gehouden is met een eventuele passagier. Doordat het subframe nu 40 millimeter langer is claimt Husqvarna dat de passagier een stuk comfortabeler zit. Aan het gewicht van de Vit- en Svartpilen is echter niets veranderd, beide motoren wegen nog steeds respectievelijk 151 en 152 kilogram. 

Qua uiterlijk zijn beide motoren verder voorzien van een nieuw kleurenschema op bais van uiteraard wit en zwart. 

Voor de Vitpilen komt dit neer op het toevoegen van een goudbruine kleur op de tank. Tevens zijn opvallend genoeg een deel van de groene details verdwenen, enkel op het kontje bij het zadel is nog een licht groene streep te vinden. Het kontje dat overigens nog steeds zwart is, maar nu uitgevoerd in mat. Daarnaast zijn ook de velgen nieuw van design. 

Husqvarna Vitpilen 401 1200x800

De Svartpilen is door het vernieuwde kleurenschema met name minder zwart geworden. De nieuwe lak die gebruikt is, is een stuk lichter, waardoor een combinatie ontstaat van antraciet en zilver. Verder is het opvallend dat ook hier een groot deel van de groene details zijn verdwenen. Deze zijn enkel nog zichtbaar aan de achterkant van het zadel en op de radiateur.

Husqvarna Svartpilen 401 1200x800


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form