Nieuw: 2020 Yamaha TMAX 560 motorscooter

De in 2001 geïntroduceerde TMAX is de meest succesvolle sportscooter ooit. Dit iconische model bleek meteen een succes bij kritische stijlbewuste klanten die op zoek waren naar het gemak, de praktische eigenschappen en een premium motorscooter met de prestaties en de hoge snelheid van een motor. De TMAX is voortdurend ontwikkeld en verbeterd. En dankzij deze toewijding om klanten het allerbeste op het gebied van ontwerp en technologie te bieden, heeft het voertuig sinds 2001 zijn toppositie op de markt weten te behouden. Van dit iconische voertuig, momenteel de 6e generatie, zijn meer dan 275.000 exemplaren verkocht, waardoor het een van de meest succesvolle Yamaha-modellen is die ooit in Europa is verkocht. Voor 2020 introduceert Yamaha zijn sportiefste en krachtigste model in de twintigjarige geschiedenis van het Sport Scooter segment. De nieuwe TMAX is uitgerust met een motor met een grotere cilinderinhoud en een dynamischer en agressiever carrosserieontwerp, waardoor de prestaties naar een hoger niveau worden getild.

2020 Yamaha Tmax

De nieuwe 2020 TMAX en TMAX Tech MAX: sneller, sportiever en dynamischer
Deze iconische sportscooter is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de TMAX en de TMAX Tech MAX. Beide zijn ontworpen om de status van het model bij bestaande eigenaren verder te versterken en nieuwe klanten uit het motorscootersegment aan te trekken. De nieuwe machine is een toonbeeld van het iconische ontwerp van het merk en wordt gevormd door het sportieve DNA van de MAX familie, dat deze machine zo succesvol heeft gemaakt. De nieuwe 2020 TMAX en TMAX Tech MAX hebben een agressiever design en worden aangedreven door een krachtigere 560cc motor. Met daarbij de verbeterde veringinstellingen vormen deze machines zo een verdere evolutie. De TMAX is sneller, soepeler en dynamischer, en is een waardige troonopvolger. De nieuwe volledig uitgeruste TMAX Tech MAX is gericht op de klant die uit is op de beste sportscooter in zijn klasse.

Nieuwe, krachtigere 560cc motor met grotere cilinderinhoud
Voor 2020 worden, dankzij de krachtige 560cc tweecilindermotor met een grotere cilinderinhoud, de prestaties van de nieuwe TMAX aanzienlijk verbeterd. Zo is de krachtbron uitgerust met nieuwe lichtgewicht aluminium gesmede zuigers en nieuw ontworpen drijfstangen. De cilinderinhoud is vergroot door de boring met 2 mm uit te breiden tot 70 mm. Ondanks de 6% toename van de cilinderinhoud wegen de zuigeronderdelen van de nieuwe motor slechts 1% meer dan voorheen.

Krachtigere acceleratie
De cijfers van de nieuwe 560cc motor tonen een aanzienlijke toename in vermogen en koppel over het hele toerentalbereik, wat resulteert in veel betere prestaties en een sportiever karakter. De technici van Yamaha hebben het maximale vermogen met 3,5% en het maximale koppel met 6% verhoogd. Deze cijfers vertalen zich in een veel krachtigere acceleratie over het hele toerentalbereik.

Verbeterde instaptoegankelijkheid
Comfort en gemak van de passagier zijn een topprioriteit. En voor 2020 hebben de ontwerpers van Yamaha een aantal belangrijke verbeteringen op dit gebied aangebracht . Het nieuw ontworpen achtergedeelte is slanker, waardoor de ergonomie voor de passagier is verbeterd en het gemakkelijker wordt om op en af te stappen. Het opnieuw ontworpen achterdeel en de nieuwe bodypanelen bieden ook betere toegang tot de voetsteunen, zodat de passagier een meer ontspannen en plezieriger rit beleeft.

Goede eco prestaties
Voor goede eco prestaties is de nieuwe motor (conform EU5) voorzien van een nieuw vormgegeven verbrandingskamer, terwijl de timing van de inlaatkleppen en uitlaatkleppen is aangepast en er grotere inlaatkleppen van 27 mm zijn gemonteerd. De nieuwe 12-gats verstuiver is verplaatst naar een positie aan de onderkant van het inlaatkanaal en spuit de brandstof nu rechtstreeks op de achterkant van de inlaatklep voor een betere verbrandingsefficiëntie. Voor een lagere uitstoot is het 2-in-1-uitlaatsysteem uitgerust met katalysatoren aan de voor- en achterzijde, die elementen van zowel platina als rhodium bevatten.

Verbeterde rijeigenschappen
Een belangrijk kenmerk dat bijdraagt aan het verbeteren van de algehele rijeigenschappen is de nieuwe CVT riem met een grotere transmissiecapaciteit. De totale overbrengingsverhouding en de automatische schakelkarakteristieken zijn ook gewijzigd om het equivalent van een hogere versnelling bij een bepaald toerental te verkrijgen. Dit zorgt voor een soepeler en meer ontspannen gevoel in het normale kruissnelheidsbereik. De herziene transmissie draagt ook bij aan de verhoogde acceleratie van het nieuwe 2020 model.

Verfijnd uitlaatgeluid
Het motorgeluid speelt een belangrijke rol bij het creëren van de algehele rijervaring. Voor 2020 zijn de inlaat- en uitlaatsystemen verder verfijnd om de juiste klank te krijgen. Met het ontstekingsinterval van 360 graden staat de TMAX al bekend om zijn heldere en zuivere geluid. Dankzij de unieke Kanno Hyoka van Yamaha, een werkelijke test van de menselijke zintuigen, is het geluid van de nieuwe motor verfijnd om een plezierige en geharmoniseerde klank te bereiken.

De lichtste, soepelste en meest compacte in zijn klasse
De TMAX motor is een van de lichtste, soepelste en meest compacte motoren in de klasse van motorscooters, met een krukas van 360 graden met een horizontaal tegengesteld zuigerbalansmechanisme dat zich tussen de twee cilinders bevindt. Dit trillingsarme ontwerp wordt gebruikt als volledig belast onderdeel van het frame om een stijver en sportiever chassis te bereiken. Daarbij maken de kleine fysieke afmetingen meer ruimte vrij voor extra opslagcapaciteit. De compacte en platte constructie van deze innovatieve motor zorgt ook voor een laag zwaartepunt dat aanzienlijk bijdraagt aan het lichte en wendbare rijgedrag van de TMAX. In elk opzicht is het de ultieme vormgeving met een prestatiegeschiedenis die voor zichzelf spreekt.

Yamaha D-MODE
Dankzij de elektronische regeltechnologie van de Yamaha D-MODE kan de berijder van de TMAX de motorbedrijfsmodi direct aanpassen voor optimale controle en prestaties in verschillende situaties. Dit systeem met 2 niveaus werkt samen met de YCC-T (Yamaha Chip Controlled Throttle) en biedt de berijder de mogelijkheid om over te schakelen op een rustigere en voorzichtigere vermogensafgifte voor rijden in de stad. Berijders kunnen de sportievere modus kiezen en genieten van de uitstekende prestaties van de nieuwe, grotere 560cc motor voor opwindende acceleratie op open wegen.

'Smart Key' starten zonder sleutel
Dankzij het 'Smart Key' systeem van Yamaha kunnen TMAX rijders de motor starten, de buddyseat en andere compartimenten ontgrendelen, en de middenbok vergrendelen of ontgrendelen zolang ze de Smart Key bij zich hebben.

Optimale veringinstellingen
De TMAX was een van de eerste scooters met een motorfietschassis waarin de functies van motor en ophanging volledig werden gescheiden. Door de motor vast in het frame te monteren als een belast onderdeel hebben de ontwerpers van Yamaha de eerste echte sportscooter gemaakt die de rijeigenschappen van een motorfiets biedt. Dit succesvolle ontwerp wordt tot op heden gebruikt. Om de verbeterde motorprestaties bij te houden, profiteert de nieuwe TMAX van geoptimaliseerde instellingen voor de voor- en achtervering, waarbij de nadruk ligt op het bereiken van lichte en wendbare rijeigenschappen in combinatie met uitstekend comfort, sterke tractie en een zelfverzekerd, vast gevoel.

De nieuwe TMAX is uitgerust met de meest geavanceerde wielophanging in de klasse van sportieve scooters en heeft een 41 mm upside-down voorvork met een premium zwarte afwerking. Deze upside-down voorvork zorgt voor een stevige wegligging met nauwkeurig stuurgedrag en voor uitstekende prestaties en comfort, zowel in als buiten de stad. De achterzijde is een van de indrukwekkendste in zijn klasse en bestaat uit een linktype Monocross achterwielophanging, die qua ontwerp en prestaties kan worden vergeleken met de geavanceerde systemen die zijn gemonteerd op Yamaha's motorfietsen met hoog vermogen. Met het lichtgewicht aluminium 'twin-spar' gegoten frame biedt deze toonaangevende configuratie een uitstekende chassisstijfheid voor een nauwkeurig en wendbaar rijgedrag zoals bij een motorfiets.

Slankere en sportievere body
Het evolutieproces is duidelijk te zien in het nieuwe carrosserieontwerp van de nieuwe TMAX. Dit blijft trouw aan de iconische familielook maar laat ook een reeks belangrijke nieuwe kenmerken en details zien die het voertuig een agressievere uitstraling en een sportiever karakter geven. Het originele TMAX DNA is nog steeds aanwezig, maar wordt al meer dan 20 jaar verder ontwikkeld en uitgebreid met geavanceerde nieuwe motor- en chassistechnologie. Deze sterke familieverwantschap is een van de belangrijkste aantrekkelijke eigenschappen voor nieuwe en terugkerende klanten. Vrijwel alle bodypanelen, behalve de onderkuip, zijn voor 2020 subtiel en toch aanzienlijk gewijzigd. De ontwerpers van Yamaha hebben de originele proporties van de scooter, met een strak op de weg gericht karakter, gerespecteerd en hebben tegelijkertijd een wendbaarder uiterlijk bereikt. Het kenmerkende 'boemerang' zijpaneel is sinds het begin een belangrijk element van elke geproduceerde TMAX geweest. Voor 2020 is het design verder verfijnd, terwijl de nieuwe voorpanelen de opnieuw vormgegeven 'boemerang' en de scherpere en slankere zijafdekkingen aanvullen om het 2020 model een krachtigere uitstraling te geven die de iconische status weerspiegelt.

Nieuwe LED knipperlichten en dynamisch nieuw T-vormig LED achterlicht
Een belangrijk ontwerpkenmerk dat aanzienlijk bijdraagt aan het dynamischere uiterlijk van deze toonaangevende sportscooter wordt gevormd door de compacte nieuwe LED knipperlichten aan de voorzijde die volledig zijn geïntegreerd in de gerestylede panelen. De lichtgewicht LED knipperlichten sluiten naadloos aan op de nieuwe body en zorgen voor een veel slankere, sportievere uitstraling, waardoor de aandacht op het moderne ontwerp van dit voortdurend evoluerende model wordt gevestigd. De prachtig gerestylede body wordt aangevuld met een geheel nieuwe achterzijde die bestaat uit vele nieuwe designelementen die zijn geïnspireerd op de Yamaha Hyper Naked en Supersport motorfietsen. Het focuspunt is een compleet nieuw T-vormig LED achterlicht dat het model van de 7e generatie een unieke kenmerkende stijl geeft die het complete uiterlijk van de TMAX, gezien van achteren, transformeert. De nieuwe zijpanelen accentueren de gedurfde styling en stralen een gevoel van lichtheid en atletisch vermogen uit. De nieuwe, slankere achterkant geeft een sportief en wendbaarder uiterlijk dat de hogere specificaties en verbeterde prestaties van het nieuwe 2020 model weerspiegelt.

Groot opbergvak
De TMAX is uitgerust met een grote verlichte bergruimte onder het zadel met plaats voor 1 integraalhelm of 2 jethelmen. Het afsluitbare en weerbestendige compartiment is ook ideaal voor het opbergen van een aktetas of andere persoonlijke spullen.

Monotone TFT instrumenten
De Monotone TFT instrumenten bestaan uit een snelheidsmeter aan de linkerkant en een toerenteller aan de rechterkant. Het centrale display bevat een kilometerteller, twee rittellers, het huidige brandstofverbruik en de buitentemperatuur. Tevens zijn controlelampjes voor TCS en Yamaha D-MODE aangebracht.

Middenbok met anti-diefstal vergrendelingssysteem
Voor extra veiligheid en beveiliging is de TMAX uitgerust met een vergrendelsysteem voor de middenbok. Hierdoor wordt voorkomen dat de middenbok omhoog wordt geklapt zonder de Smart Key, waardoor dieven worden tegengehouden en het geparkeerde voertuig ook stabiel blijft, zelfs als het per ongeluk naar voren wordt geduwd.

Gewijzigde details voor 2020
Andere detailverbeteringen aan de motor voor 2020 zijn een herzien koelsysteem en een radiateur met grotere capaciteit met nieuw ontworpen luchtkanalen, en een nieuwe geluidsarme kunststof kettingspanner. Het Traction Control Systeem (TCS) is nauwkeurig afgesteld voor een beter gevoel bij het inschakelen en dankzij een nieuw, sterk uitlaatpijpmateriaal konden de wanden 20% dunner worden gemaakt.

Belangrijkste kenmerken van de 2020 Yamaha TMAX

Krachtige 560cc motor met grotere cilinderinhoud
Krachtigere acceleratie
Voldoet aan EU5
Verbeterde rijeigenschappen
Verfijnd uitlaatgeluid
Lichtste, soepelste en meest compacte motoruitvoering
Verbeterde opstap voor de passagier
A2 categorie
Yamaha D-MODE
'Smart Key' starten zonder sleutel
Optimale veringinstellingen
Agressief nieuw ontwerp van de body
Nieuw LED achterlicht en nieuwe LED richtingaanwijzers aan de voorzijde
Aluminium 'twin-spar' gegoten frame
Grote verlichte opbergruimte - 1 integraalhelm of 2 jethelmen
Monotone TFT instrumenten
Middenbok met anti-diefstal vergrendelingssysteem
Aluminium voetsteunen

2020 TMAX Tech MAX - de ultieme sportieve scooter
Yamaha zet zich volledig in om een toonaangevende serie sportieve scooters aan te bieden die continu grensverleggend zijn en de hoogste verwachtingen van de klant overtreffen. De 2020 TMAX wordt aangedreven door een 560cc motor met een grotere cilinderinhoud, die is voorzien van een snellere acceleratie en een dynamisch en wendbaar nieuw bodyontwerp. De TMAX is daarmee de krachtigste motorscooter met de snelheid en het rijgedrag van een motorfiets, opmerkelijke veelzijdigheid en een gebruiksvriendelijke bediening. Er zullen altijd mensen zijn die nog meer exclusiviteit willen - en voor deze klanten introduceert Yamaha de TMAX Tech MAX. De volledig uitgeruste TMAX Tech MAX is de ultieme sportscooter en is ontworpen voor motorrijders die de waarde van geavanceerde technologie, innovatief design en uitstekende kwaliteit waarderen. De TMAX Tech MAX voldoet aan de hoogste normspecificaties van elk model in het segment van sportscooters en is bedoeld voor motorrijders die het allerbeste willen op het gebied van prestaties, status, rijgedrag, rijkwaliteit en functionaliteit.

MyTMAX Connect voor volledige connectiviteit en volledige controle
De TMAX Tech Max biedt niet alleen de hoogste specificaties met de beste prestaties, maar zorgt er ook voor dat de rijder altijd volledig verbonden is en altijd de touwtjes in handen heeft via MyTMAX Connect. Deze exclusieve mobiele app geeft elke berijder van de TMAX Tech MAX volledige toegang tot een GPS volgsysteem dat extra veiligheid en gemoedsrust biedt. MyTMAX Connect beschikt ook over een geofence functie en een functie voor het rapporteren van de rit, een snelheidswaarschuwing, een knipperlichtfunctie en een waarschuwing dat de batterij bijna leeg is. Deze volledige connectiviteit is een unieke functie die de eigenaar van de TMAX Tech MAX een hoge mate van controle geeft over de veiligheid van zijn sportscooter. Via zijn mobiele telefoon kan de berijder toegang krijgen tot veel andere nuttige informatie.

De hoogste specificatie als standaard
Naast alle geavanceerde technologie van de TMAX is de premium TMAX Tech MAX ook uitgerust met een breed scala aan exclusieve functies, die zijn ontworpen om de algehele rijervaring te verbeteren. Het elektrisch verstelbarewindscherm stelt de rijder in staat binnen enkele seconden de beste positie te kiezen en de meest comfortabele instelling te realiseren, afgestemd op de omstandigheden. Cruise control is ook standaard aanwezig op de TMAX Tech Max. Deze functie is vooral handig bij langere ritten en kan de bestuurder helpen om aan de geldende maximumsnelheden te voldoen. Dit is momenteel de enige sportscooter die is uitgerust met deze functie. De gevoelstemperatuur kan zelfs op milde dagen van invloed zijn op de handen. De berijders van de TMAX Tech Max zullen de handvatverwarming en het verwarmde zadel waarderen, waardoor elke rit comfortabeler en meer ontspannend wordt. De achterwielophanging is instelbaar op dit premium model, waardoor bestuurders hun vering kunnen instellen op verschillende belastingen en rijomstandigheden. Het hoogwaardige interieur versterkt de premium look en feel van dit topmodel. De upside-down voorvork van dit exclusieve model is bovendien voorzien van een speciale goudkleurige afwerking.

Speciale kleurstelling
De TMAX Tech MAX is verkrijgbaar in een speciale Tech Kamo kleurstelling en in Sword Grey. Tech Kamo is exclusief voor dit premium model en onderstreept de status ervan als ultieme sportscooter.

Extra kenmerken 2020 Yamaha TMAX Tech MAX

MyTMAX Connect voor volledige connectiviteit
Elektrisch windscherm
Cruise control
Handvatverwarming
Zadelverwarming
Instelbare achtervering
Hoogwaardig interieur
Goudkleurige upside-down voorvork
Exclusieve Tech Kamo kleurstelling

Prijs en beschikbaarheid
De 2020 TMAX en TMAX Tech MAX zijn vanaf december 2019 leverbaar bij de officiële Yamaha-dealers. De prijs wordt pas later bekend gemaakt. 

TECHNICAL SPECIFICATION TMAX  
ENGINE  
Type  Parallel 2-cylinder, Liquid cooled, 4-stroke, DOHC, 4-valve
Displacement  562 cc
Bore x stroke  70.0×73.0 mm
Compression ratio  10.9:1
Maximum power  35.0 kW @ 7500 rpm
Maximum torque  55.7 Nm @ 5250 rpm
Lubrication system  Dry sump
Fuel system  Fuel injection
Ignition system  TCI/LMAR7G
Starter system  Electric starter
Transmission  V-belt automatic
Fuel consumption  4.8l / 100 km
CO2 emission  112g / km
CHASSIS  
Front suspension  Telescopic fork
Front Travel  120 mm
Rear suspension  Swingarm (link suspension)
Rear Travel  117 mm
Front brake  Hydraulic dual disc brake, Ø267 mm
Rear brake  Hydraulic single disc brake, Ø282 mm
Front tyres  120/70R15M/C 56H Tubeless
Rear tyres  160/60R15M/C 67H Tubeless
DIMENSIONS  
Overall length  2,200 mm
Overall width  765 mm
Overall height  1,420 mm - 1,555 mm (adjustable windscreen)
Seat height  800mm
Wheelbase  1,575 mm
Min. ground clearance  125mm
Wet weight (including full oil and fuel tank)  218kg
Fuel capacity  15 L
Oil capacity  3.50 L

Share

  • ftr
  • chief

Laatste Nieuws

Motornieuws

Indonesië: vanaf 2050 alleen maar elektrische motorfietsen
Indonesië: vanaf 2050 alleen maar elektrische motorfietsen
In de huidige hype rondom het afschaffen van fossiele brandstoffen, zet Indonesië, qua bevolking het op drie na grootste land ter wereld, ook in op...
Testmotor: test 2021 Royal Enfield Meteor 350
Testmotor: test 2021 Royal Enfield Meteor 350
Door de redactie van Testmotor is de nieuwe 2021 Royal Enfield Meteor 350 tijdens de persintroductie in Rotterdam getest. Hieronder vindt u een sam...
Nieuw: 2021 MV Agusta Brutale 1000 RR
Nieuw: 2021 MV Agusta Brutale 1000 RR
Voor 2021 heeft MV Agusta de Brutale 1000 RR ook geschikt moeten maken voor Euro-5. Qua specificaties is er niets gewijzigd. Waardoor de Brutale 10...
Testmotor: Test 2022 Indian Motorcycle FTR line-up
Testmotor: Test 2022 Indian Motorcycle FTR line-up
Door de redactie van Testmotor.nl is de line-up van de Indian Motorcycle FTR getest. Hieronder leest u de conclusie, de hele test, inclusief foto's...
Testmotor: Test 2022 Indian Motorcycle Chief line-up
Testmotor: Test 2022 Indian Motorcycle Chief line-up
Door de redactie van Testmotor.nl is de 2022 Indian Motorcycle Chief line-up getest. De conclusie leest u hieronder, de hele test, inclusief foto's...

Motorsport

Organisatie Isle of Man TT onthult plannen 2022 en 2023
Organisatie Isle of Man TT onthult plannen 2022 en 2023
Op de avond waarop dit jaar eigenlijk de Senior TT race verreden zou worden kwam de organisatie van de Isle of Man TT met belangrijk nieuws voor de...
Ziggo Sport aast op MotoGP uitzendrechten als vervanging Formule 1
Ziggo Sport aast op MotoGP uitzendrechten als vervanging Formule 1
Ziggo Sport wil de uitzendrechten van de MotoGP voor Nederland verkrijgen, om zo het verlies van de uitzendrechten van de Formule 1 op te vangen. D...
FIM MiniGP World Series in Nederland door RAP georganiseerd
FIM MiniGP World Series in Nederland door RAP georganiseerd
Met gepaste trots kan RAP-Holland bekendmaken dat het de organisatie op zich neemt voor de Nederlandse competitie deel uitmakend van de FIM MiniGP ...
Electric Superbike Twente onthult Delta-XE
Electric Superbike Twente onthult Delta-XE
Onlangs onthulde het studenten team van Electric Superbike Twente hun nieuwe elektrische motorfiets, de Delta-XE. Het is inmiddels de vierde genera...
MotoGP: Oliveira wint de GP van Catalunya
MotoGP: Oliveira wint de GP van Catalunya
Onder goede omstandigheden werd 7e race om het 2021 MotoGP kampioenschap verreden. Op het circuit van Catalunya was Fabio Quartararo de snelste tij...

Motorprijzen

Kymco scooters prijslijst 2021
Kymco scooters prijslijst 2021
Op de 2021 prijslijst van Kymco motorscooters is de line-up grotendeels gelijk aan die van 2020, met daarop ook nu nog een aantal uitlopende Euro4-...
Triumph Motorcycles prijslijst 2021
Triumph Motorcycles prijslijst 2021
Op de 2021 prijslijst van Triumph Motorcycles voor Nederland staan erg veel modellen die vernieuwd zijn om aan de Euro5-homologatie te voldoen. Daa...
Hyosung prijslijst 2021
Hyosung prijslijst 2021
Over de prijslijst van het Chinees/Koreaanse motormerk Hyosung kunnen we kort zijn: daar staan twee betaalbare, lichte cruisermodellen op; de 125 e...
Mash Motors prijslijst 2021
Mash Motors prijslijst 2021
Op de prijslijst van Mash Motorcycles heeft importeur MotoMondo nog een aantal uitlopende Euro4 modellen uit modeljaar 2020 geplaatst, met daarnaas...
Kawasaki motoren prijslijst 2021
Kawasaki motoren prijslijst 2021
Op de 2021 prijslijst van Kawasaki in Nederland staan een aantal nieuwe prijzen voor de Euro5-modellen, met als opvallendste exclusieve nieuwkomer ...

Motorbranche

Leveringsproblemen nieuwe motorbanden groeien
Leveringsproblemen nieuwe motorbanden groeien
Het wordt steeds lastiger om aan nieuwe banden te komen, zo laten de leden van brancheorganisatie VACO in de laatste coronamonitor van de organisat...
Verkoop tweedehands motoren zakt in mei 2021 terug
Verkoop tweedehands motoren zakt in mei 2021 terug
In de maand mei van 2021 wisselden er 20.322 tweedehands motoren van eigenaar, dat is maar liefst 18,4 % minder dan dezelfde maand in 2020. To...
Belgische motormarkt groeit 9% in mei 2021
Belgische motormarkt groeit 9% in mei 2021
De motorfietsmarkt in België kent evenals in Nederland een stijging in het aantal motorfietsen afgelopen maand. In mei 2021 zijn er 9% meer motorfi...
Paaschburg & Wunderlich overgenomen door Bihr
Paaschburg & Wunderlich overgenomen door Bihr
Bihr en de aandeelhouders van Paaschburg & Wunderlich kondigen vandaag aan dat Bihr 100% van Paaschburg & Wunderlich GmbH (hierna P&W) ...
Uitlaatfabrikanten Remus en Kesstech gaan nauw samenwerken
Uitlaatfabrikanten Remus en Kesstech gaan nauw samenwerken
Uitlaatfabrikanten Remus en Kesstech gaan samenwerken in de verkoop en ontwikkeling van uitlaten voor motorfietsen. Remus komt uit Oostenrijk en is...

Motorvacatures

MotorVacature: Store Manager Chromeburner
MotorVacature: Store Manager Chromeburner
Heb jij een passie voor een mooie en goed georganiseerde showroom en dat bij een van de meest succesvolle motorkleding specialisten van Nederland? ...
MotorVacature: marketing stagiair KTM
MotorVacature: marketing stagiair KTM
Gedreven door de passie van meer dan 4000 medewerkers is KTM de grootste Europese motorfietsfabrikant met een omzet van meer dan € 1,5 miljard. We ...
MotorVacature: Commercieel Binnendienst Medewerker Hoco Parts
MotorVacature: Commercieel Binnendienst Medewerker Hoco Parts
Hoco Parts te Barneveld is dé B2B kwaliteitsgroothandel in premium aftermarket motoronderdelen en accessoires en sinds jaar en dag leverancier voor...
MotorVacature: Monteur Hannamax Motorsport
MotorVacature: Monteur Hannamax Motorsport
Hannamax Motorsport zoekt versterking!  Ben jij die technische enthousiasteling die onderdeel wil zijn van een jong dynamisch team, lees dan v...
MotorVacature: redacteur/redactrice Nieuwsmotor
MotorVacature: redacteur/redactrice Nieuwsmotor
Nieuwsmotor.nl is al jaren de meest betrouwbare en best bezochte bron van snel, actueel en altijd kloppend motornieuws. Aan de basis hiervan staat ...

Persberichten

Registratie tellerstanden vanaf 1 juli ook bij motoren
Registratie tellerstanden vanaf 1 juli ook bij motoren
Vanaf 1 juli 2021 moeten erkende garagebedrijven de kilometerstand van motorfietsen registreren. Met de verplichte registratie krijgt de koper betr...
Bikers Classics 2021 toch nog afgelast
Bikers Classics 2021 toch nog afgelast
We hadden het al kunnen weten. Hoewel het aantal toegelaten personen voor buitenevenementen steeds groter wordt, is het organiseren van een groot f...
Nieuw: 2021 CFMoto 700CL-X met pre-order korting
Nieuw: 2021 CFMoto 700CL-X met pre-order korting
Eindelijk is de langverwachte CFMoto 700CL-X Heritage er. De 700CL-X staat met zijn frisse kijk op de klassieke stijl voor een nieuw hoofdstuk in d...
Nieuw: 2022 Ducati Diavel 1260S Black and Steel
Nieuw: 2022 Ducati Diavel 1260S Black and Steel
Ducati verrijkt de Diavel 1260 familie voor het modeljaar 2022 met de presentatie van de nieuwe Diavel 1260 S "Black and Steel", die vanaf eind jul...
Toeren met MOTORbeurs Utrecht ‘Brommers Kieken’
Toeren met MOTORbeurs Utrecht ‘Brommers Kieken’
Team MOTORbeurs Utrecht staat al enige tijd in de startblokken. Klaar om een nieuw concept aan motorrijdend Nederland aan te bieden: ‘Brommers Kiek...

Plaats Reactie


{rsform 3}