MOTORbeurs Utrecht 2020 data bekend: 20 t/m 23 februari

Direct na MOTORbeurs Utrecht heeft organisator Jaarbeurs de datum van de volgende editie al bekend gemaakt. De 36ste MOTORbeurs Utrecht 2020 zal plaatsvinden van donderdag 20 februari tot zondag 23 februari 2019 in de Utrechtse Jaarbeurshallen. Feitelijk is dit het vierde weekend van februari 2020 en daarmee een week later dan de editie van 2019. Dit is na carnaval maar valt wel in het eindweekend van de voorjaarsvakantie van de regio's Midden en Zuid. 

De 2019-editie trok minder bezoekers dan vorig jaar, mogelijk door het wegblijven aan een aantal importeurs, maar met 80.342 bezoekers blijft de motorbeurs een zeer belangrijk evenement op de motorkalender. De aanwezige importeurs en veel bezoekers waren wel gecharmeerd van de vernieuwde aanpak van de activiteiten, waardoor de kans bestaat dat de weggebleven importeurs volgend jaar (deels) weer terugkeren. Daarbij zal vooral het grote succes van het proefrijden in Hal 7 een rol spelen. Met 4699 korte testritten en een groot aantal "leads", wordt de komst naar Utrecht zakelijk mogelijk interessanter, al zal veel afhangen van de opstelling van de organisatie rondom de kosten hiervan. 

Op MOTORbeurs Utrecht ruik, proef, voel en ervaar je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk om accessoires te scoren. En dat is niet alles; MOTORbeurs Utrecht is natuurlijk pas compleet met een flinke dosis actie. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, live motorbuilds en motorsport. Het wordt één grote happening tijdens de aankomende editie waar jij zeker bij wilt zijn!
MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 20 t/m 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

MOTORbeurs Utrecht 2020 data


Share

Laatste Nieuws

Please enable the javascript to submit this form