Nieuw: 2019 Triumph Bonneville T120 Diamond en T120 Ace

Tijdens de EICMA in Milaan heeft Triumph twee gelimiteerde oplages geprestenteerd van een special op basis van de Bonneville. Het betreft de Bonneville T120 Diamond en de Boneville T120 Ace.

T120 Diamond

Dit model wordt op de markt gebracht ter ere van het 60-jarige bestaan van de Triumph Bonneville. De T120 Diamond komt in een gelimiteerde oplage van 900 stuks. De tank is voorzien van een speciale kleurstelling met de naam Snowdonia white en Aluminium Silver in 'Union Flag' design. Verder lopen er over de tank 4 chromen strips en is de motorafdekking en kettingbeschermer van chrome. Elke motor wordt geleverd met een certificaat van echtheid dat ondertekend is door de CEO van Triumph; Nick Bloor.

Bonneville T120 Diamond 1

T120 Ace

Ook dit model wordt in een gelimiteerde oplage gebouwd, maar dan in totaal 1400 stuks. Het model is eerbetoon aan de eerste café racers die ontstonden in London bij het 'Ace-cafe'. Het model waarvan zo veel mogelijk onderdelen in het zwart zijn uitgevoerd heef daarnaast een matgrijs contrasterende streep over de tank met de naam 'Matt Strom Grey'. In het zwart uitgevoerd zijn onder andere de tankbadges, motorafdekking en het zadel. Ook dit model zal komen met een certificaat van echtheid ondertekend door Nick Bloor.

Triumph Bonneville T120 Ace 1

Beide modellen zullen aangedreven worden door het bekende 1200 cc tweecilinder motorblok, dat zich kenmerkt door de vroege vermogensafgifte van 105 nM koppel bij 3.100 toeren per minuut. Het blok produceert maximaal 90 Pk bij 7.400 toeren per minuut. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form