• Home
  • Motornieuws
  • Testmotor.nl: 2017 Ducati MTS1200 Multistrada Enduro Pro

Testmotor.nl: 2017 Ducati MTS1200 Multistrada Enduro Pro

Door de redactie van Testmotor.nl is de ruige 2017 Ducati MTS1200 Multistrada Enduro Pro getest in de Duitse Eifel. De hele test is inclusief veel foto's te lezen op Testmotor.nl, hieronder vindt u een samenvatting van de conclusie: 

Als basis is de Ducati Multistrada Enduro een fantastische machine, die op lange afstanden uitstekend kan concurreren met de BMW GS en aanverwante concurrenten. De combinatie van zeer geavanceerde techniek in een ruig jasje is prima geslaagd en zorgt ervoor dat de Multistrada absoluut een alternatief is voor de machtige BMW. Ook voor dagelijks verkeer is de grote Multistrada prima inzetbaar, door het verkeer heen manoeuvreren gaat, eenmaal rijdend, heel makkelijk. Enige echte minpunten zijn de trilingen en de extreem luidruchtige ruit. De extra’s die op de Enduro Pro geboden worden zijn prima, maar de zandkleurige, ruwe afwerking van de tank moet je qua smaak liggen. De valbeugels zijn een prima aanvulling op de ‘gewone’ Enduro, en ook de Termignoni-uitlaatdemper is een leuke verbetering. De keuze voor de Pirelli Scorpion Rally banden is alleen handig als je ècht off the road wil gaan, alleen voor de (onbetwistbaar) stoere looks lever je wel erg veel rijeigenschappen in.

Link: Testmotor.nl - hele test van de 2017 Ducati MTS1200 Multistrada Enduro Pro2017 Ducati MTS1200 Multistrada Enduro Pro

Testmotor Ducati Multistrada 1200 Enduro Pro


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form