NL InternationaleKampagne motiv 1 820x100

2018 Bridgestone Battlax Sport Touring T31 en Adventure A41

Tijdens de komende EICMA motorshow in Milaan zal Bridgestone haar nieuwe range motorbanden en scooterbanden voor 2018 laten zien. Belangrijkste nieuwkomers zijn daarbij de  Battlax Sport Touring T31 en Battlax Adventure A41, maar daarnaast zijn er ook nieuwe Battlax SC2 Rain winterscooterbanden. 

Bridgestone Battlax Sport Touring T31: Dit is de evolutie van voorganger T30Evo. Bridgestone heeft de rubbercompound van de voorband herzien om die flexibeler te maken en zo het vertrouwen in de voorband te vergroten. Het profiel is daarbij ook herzien om de afvoer van water te verbeteren. 

Bridgestone Battlax Adventure A41: De nieuwe A41 vervangt de A40 (die wel leverbaar blijft maar naar de tweede productielijn gaat). De Bridgestone A41 gebruikt een samengestelde compound aan de voor- en achterzijde en de versterkte structuur van de band moet de stabiliteit in de bochten verbeteren. Bridgestone claimt vooral veel betere prestaties op natte ondergrond.

Bridgestone Battlax SC2 en SC2 Rain: twee nieuwe scooterbanden voor scooters en maxi-scooters. De Bridgestone Battlax SC2 is gebaseerd op de technologie van de S21 motorband en vooral bedoeld om rijcomfort op droog asfalt te brengen. De Rain-versie gebruikt in plaats daarvan technologieën die eerder bij de T31 zijn toegepast quar loopvlakpatronen, bedoeld om het water zo goed mogelijk af te voeren, terwijl de rubbercompound de grip op natte of koude oppervlakken optimaliseert, wat een voordeel is tijdens het winterseizoen.

bridgestone eicma 2017

Gerelateerde artikelen

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest
Ga

Husqvarna oktober 2018 52452 pioneer 300x250

Revit Nieuwsmotor mei